آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۸۲۳
رویترز:

ایران به امریکا پاسخ کوبنده می‌دهد

خبرگزاری رویترز روز دوشنبه گزارش داد: ایران قول داده است در صورتی که آمریکا سپاه پاسداران را به عنوان گروه تروریستی معرفی کند، به آمریکا پاسخ شکننده‌ای خواهد داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، واکنش ایران یک هفته قبل از اقدام دونالد ترامپ برای بی اعتبار کردن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) می‌باشد که گفته می‌شود برای محدود کردن میدان مانور جمهوری اسلامی صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سناریوی پیش بینی شده ترامپ این است که در تاریخ پانزدهم اکتبر (۲۴ مهرماه) از امضای تایید دوره‌ای (سه ماهه) حسن انجام تعهدات برجامی از سوی ایران خودداری کند و آنرا به کنگره ارجاع دهد. در این صورت، کنگره ۶۰ روز مهلت خواهد داشت در مورد آن تصمیمی اتخاذ کند و یا اینکه تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعلام کند.

علاوه بر این ترامپ قصد دارد سپاه پاسداران را به عنوان ' تروریست' معرفی کند که ناظران آنرا رویکردی جنگ طلبانه تلقی می‌کنند.

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: ما همه امیدواریم آمریکا این خطای استراتژیک را مرتکب نشود.

قاسمی افزود: در صورتی که آمریکا این کاررا انجام دهد، ایران پاسخی سخت و کوبنده به آمریکا خواهد داد و امریکا باید عواقب کار اشتباهش را بپذیرد.

افراد و شرکت هایی که با سپاه پاسداران کار می‌کنند قبلا توسط ایالات متحده امریکا در لیست سیاه تروریست‌ها قرار گرفته اند. اما خود این نهاد دفاعی کشور را نمی‌توان تروریست نامید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار