آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۲۹۴
علی‌اکبری:

دانشگاه‌های ایلام همه امکانات خود را برای خدمت‌رسانی به دانشجوزائران اربعین ارائه کنند

رئیس دانشگاه گفت: دانشگاه‌های استان ایلام امکانات خود را در زمینه‌های مختلف به ستاد اربعین گزارش نمایند و لازم است اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های استان در ایام اربعین حضور حداکثری داشته باشند.
 //دانشگاه‌های استان ایلام امکانات خود را در زمینه های مختلف به ستاد اربیعن اعلام کنند
 به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست ستاد اربعین دانشگاهیان استان ایلام صبح امروز با حضور محمد علی‌اکبری رئیس دانشگاه و رئیس ستاد اربعین دانشگاهیان این استان، حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، علیپور رئیس بسیج دانشجویی استان و دبیر ستاد اربعین دانشگاهیان و همچنین نمایندگان دانشگاه های آزاد اسلامی، علوم پزشکی، جامع علمی کاربردی، پیام نور، فرهنگیان و فنی و حرفه ای در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.
علی‌اکبری بیان داشت: اختتامیه نخستین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان، همزمان با ایام محرم به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید که مورد استقبال گسترده ای در سطح ملی قرار گرفت و افرادی از دانشگاه های مختلف و از سراسر کشور در این مراسم شرکت کردند.
رئیس دانشگاه ایلام با تأکید بر خدمت رسانی ویژه به زائرین دانشجو در استان ایلام افزود: نظر به اهمیت ویژه مراسم اربعین و برای اینکه خدمت رسانی مطلوب به دانشجویان زائر در این ایام انجام گیرد لازم است دانشگاه های استان امکانات خود را در زمینه های مختلف به ستاد گزارش نمایند و اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های استان در این ایام حضور حداکثری داشته باشند.
وی ادامه داد: نظر به جایگاه ویژه دانشگاه ها در سطح جامعه، باید خدمات رسانی به زائرین دانشجو به صورت مطلوبی انجام گیرد که لازمه اش هماهنگی بین دانشگاه های استان و ارائه خدمات متنوع در زمینه اسکان، تغذیه، مراسمات و ... است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار