آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۰۵۰

اعلام آمادگی تشکل‌های دانشجویی اهواز برای کمک به دولت در عرصه اقتصاد مقاومتی

تشکل‌های دانشجویی اهواز با صدور بیانه‌ای اعلام کرد: با تمام قوا از نطق کوبنده روحانی نسبت به اظهارت ترامپ، حمایت و آمادگی خود را برای کمک به دولت در عرصه اقتصاد مقاومتی برای حل مشکلات مردم اعلام می‌کنیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تشکل‌های دانشجویی اهواز با صدور بیانه‌ای اعلام کرد: با تمام قوا از نطق کوبنده روحانی نسبت به اظهارت ترامپ، حمایت و آمادگی خود را برای کمک به دولت در عرصه اقتصاد مقاومتی برای حل مشکلات مردم اعلام می‌کنیم.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

وَدَّ الَّذِینَ کَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِکُمْ وَأَمْتِعَتِکُمْ فَیَمِیلُونَ عَلَیْکُم مَّیْلَةً وَاحِدَةً [نساء؛ ۱۰۲]ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺳﻠﺎﺡ ﻫﺎ ﻭ. ﺳﺎﺯ ﻭ. ﺑﺮﮒ ﺟﻨﮕﻰ ﺧﻮﺩ ﻏﻔﻠﺖ ﻭﺭﺯﻳﺪ، ﺗﺎ ﻳک ﺑﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﺠﻮم آوردند.

اظهارات توهین آمیز، بی پایه و سخیف رئیس جمهور آمریکا، بار دیگر پنجه چدنی استکبار جهانی را از پس دستکش مخملین دولت سابقش نمایان کرد. بی اعتنایی به توافق هسته‌ای، چانه زنی مجدد بر سر توان دفاعی و تهدید به تحریم‌های بیشتر علیه ملت ایران نشان داد تنش‌ها همچون همیشه از سوی هیئت حاکمه آمریکا بوده و تمام اقدامات ضد استکباری جمهوری اسلامی دفاع از خود در مقابل هجمه هاست. 

اکنون پس از گذشت ۴ سال از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا معنای سخن رهبر انقلاب در مورد خوشبین نبودن به مذاکره را بهتر درک می کنیم. ایالات متحده و متحدانش نه تن‌ها از عقب نشینی‌های گسترده ایران در موضوع هسته‌ای راضی نبوده که اکنون ادامه مسیر را منوط به مذاکره در قبال مسائل امنیتی و موشکی می‌کنند. 

ملت ایران به خوبی می‌داند، آنچه که کشور ما را در این منطقه پر از آشوب و جنگ ایمن نگه داشته، توان قدرتمند بازدارنده نظامی خصوصا توانمندی موشکی و نبرد با دشمنان در خارج از مرز‌های ایران اسلامی است. موفقیت‌های سپاه پاسداران در جنگ با تروریست‌ها و دستیابی به فناوری پیشرفته موشکی متضمن حفظ امنیت کشور بوده و ملت ایران یکپارچه از آن حمایت میکند. 

پاسخ سریع و صریح شب گذشته آقای روحانی به اظهارات ترامپ نمونه کوچکی از سیاست صحیح در قبال مستکبرین و ستمگران جهان است که باید زودتر اتفاق می‌افتاد، اما تشکل‌های دانشجویی اهواز، با تمام قوا از نطق کوبنده آقای روحانی حمایت و آمادگی خود را برای کمک به دولت در عرصه اقتصاد مقاومتی برای حل مشکلات مردم اعلام می‌دارد. 

رئیس جمهور تازه به دوران رسیده آمریکا که حتی از بردن نام صحیح خلیج همیشه فارس ناتوان است بداند، تن‌ها با روحانی طرف نیست که ملت غیور و شجاع ایران به پیروی از رهبر شجاع خود لحظه‌ای در حمایت از دولتشان تردید نکرده و نمی‌کند. بهتر است آقای ترامپ سراغ زور بازو فرزندان ایران زمین را از چشم گریان و تن لرزان ملوانان اسیر خود در خلیج فارس بگیرد.

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز 
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور اهواز 
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز 
بسیج دانشجویی دانشگاه رامین اهواز 
بسیج دانشجویی دانشگاه نفت اهواز 
بسیج دانشجویی دانشگاه جهاد دانشگاهی اهواز 
جامعه اسلامی دانشگاه نفت اهواز 
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز 
انجمن اسلامی پیرو خط امام دانشگاه علوم پزشکی اهواز
بسیج دانشجویی جهاد دانشگاهی اهواز
بسیج دانشجویی رسول اکرم پردیس برادران
بسیج دانشجویی حضرت فاطمه الزهرا پردیس خواهران
بسیج دانشجویی دانشگاه فنی چمران
بسیج دانشجویی فنی شهداء
بسیج دانشجویی فنی دختران
بسیج دانشجویی واحد سماء برادران
بسیج دانشجویی واحد سماء خواهران
بسیج دانشجویی حضرت آمنه جهاد دانشگاهی خواهران
بسیج دانشجویی لوله سازی اهواز
کلیه پایگاه‌های بسیج دانشجویی علمی کاربردی اهواز
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اهواز
جمعیت اسلامی دانشگاه آزاد اهواز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار