آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۱۰۷

بهره مندی ۶۰۰ نفر از طرح معاینات غربالگری بینایی در مشهد

مسئول کمیته روابط عمومی انجمن علمی دانشجویی اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۶۰۰ نفر از مسافران قطار شهری از معاینات غربالگری بینایی در قالب چهار ایستگاه بهره‌مند شدند.
حدیث امیری، مسئول کمیته روابط عمومی انجمن علمی دانشجویی اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: اهمیت و ارجحیت پیشگیری در نظام سلامت بر کسی پوشیده نیست به خصوص وقتی صحبت از پیشگیری در حیطه مشکلات مربوط به چشم و بینایی به میان می آید این اهمیت بیش از پیش خود را نشان می دهد؛ چرا که بینایی از بزرگترین نعمات الهی است که گاهی به دلیل غفلت و بی توجهی به سادگی تحت تاثیر قرار می‌گیرد و امکان دارد فرد برای همیشه از این موهبت محروم شود.

وی بیان کرد: گزارش سازمان بهداشت جهانی مبنی بر قابل پیشگیری بودن ۸۰ درصد موارد نابینایی نیز مهر تاییدی بر این ادعاست.به همین منظور ۱۲اکتبر روز جهانی بینایی نام گذاری شده و به عنوان بهانه ای برای متمرکز کردن توجهات به اهدافی در راستای تشخیص زودهنگام نواقص و حفظ سلامت سیستم بینایی تلقی می شود.

این فعال دانشجویی ادامه داد: اپتومتریست ها به عنوان مراقبین اولیه سلامت بینایی نقش حائز اهمیتی را در این عرصه ایفا می کنند. انجمن علمی دانشجویی اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی مشهد پس از هماهنگی ها و کسب مساعدت و همکاری از تمام نهاد های مربوطه از جمله این دانشگاه، انجمن اپتومتری خراسان و شرکت بهره برداری قطار شهری و اخذ مجوزهای لازم اقدام به برگزاری برنامه ای همسو با اهداف آژانس بین المللی پیشگری از نابینایی کرد.

امیری افزود: در این برنامه که در ایستگاه بسیج قطار شهری مشهد از ۹ صبح الی ۲۱ اجرا شد، پس از ارائه توضیحات شفاهی و پاسخ به سوالات مراجعه کنندگان, با نصب پوستر و اطلاعیه هایی شامل موارد اگاهی دهنده حیطه سلامت چشم و بینایی و مشکلات قابل پیشگیری در معرض دید عموم و در اختیار قرار دادن پمفلت هایی در همین زمینه گامی در جهت افزایش آگاهی عمومی به عنوان یکی از ارکان مهم حیطه پیشگیری برداشته شد.

مسئول کمیته روابط عمومی انجمن علمی دانشجویی اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: همچنین مسافران قطار شهری از معاینات غربالگری بینایی در قالب چهار ایستگاه با هدف بررسی کلی وضعیت ته چشم، دید، عیوب انکساری و دید دوچشمی بهره مند شدند و افرادی که نیاز به معاینات دقیق تر داشتند به نحو صحیح راهنمایی شدند.

وی بیان کرد: در این طرح ۱۴ نفر از دانشجویان همکاری داشتند و حدود ۶۰۰ نفر مورد معاینه قرار گرفتند که به همت انجمن اپتومتری خراسان امکان پذیرایی از تمام معاینه شوندگان نیز فراهم شد.

امیری گفت: امید است با اجرای این طرح، تحقق شعار امسال سازمان بهداشت جهانی و اژانس بین المللی پیشگیری از نابینایی(به بینایی اهمیت دهیم) تسریع و تسهیل شود.

بهره مندی 600 نفر از طرح معاینات غربالگری بینایی در مشهد
بهره مندی 600 نفر از طرح معاینات غربالگری بینایی در مشهدبهره مندی 600 نفر از طرح معاینات غربالگری بینایی در مشهد 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار