آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۵۹۴
با برگزاری تجمعی صورت گرفت

موج اعتراضات دانشجویی علیه اظهارات سفیهانه ترامپ به دانشگاه آزاد تهران شمال رسید

دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شمال با برگزاری تجمع اعتراضی اظهارات سفیهانه ترامپ علیه ملت ایران را محکوم کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شمال دیروز با برگزاری تجمع اعتراض آمیز اظهارات سفیهانه رئیس جمهور آمریکا علیه ملت ایران را با سر دادن شعارهای ضد استکباری محکوم کردند.

همچنین در این تجمع بیانیه دانشجویان دانشگاه آزاد تهران شمال در محکومیت یاوه گویی‌های ترامپ قرائت شد. 

متن این بیانیه به شرح زیر است:
با توجه به گستاخی بی شرمانه رییس جمهورآمریکا پیرامون جمهوری اسلامی ایران و همچنین نظر به رسالت دانشجویی مان که به گفته بهشتی شهید: دانشجو موذن جامعه است بر آن شدیم تا نکاتی چند را به سمع و نظر جامعه‌ی فرهیخته دانشگاهی و ملت شهید پرور ایران برسانیم:

نخست اینکه اظهارات بی شرمانه رئیس دولت آمریکا برای ملت ایران تازگی ندارد که هیچ، تجربه‌ای نیز بر تجربیات دیگر این ملت در روابط دیپلماتیک افزوده شد، که حاصل آن چیزی جز بی آبرویی ایالات متحده آمریکا در عرصه بین الملل نبوده است.

اما نکته دیگر در اعلام مواضع این مقام آمریکایی در تقابل با ملت شریف ایران این است که وی با حالتی پر از غرور، ملت ایران را تروریسم خوانده و با لجبازی تمام و پشت پا زدن به سنگ قبر سربازان آمریکایی، نام خلیج همیشگی فارس را به غلط و با نام دیگری از آن یاد کرده است. جنبش دانشجویی مشاوران رئیس دولت آمریکا را توصیه می‌کند، سرفصلی تحت عنوان " تاریخ جغرافیای بین الملل " تهیه کنند و به وی ارائه دهند.‌ای کسانی که ادعای مبارزه با تروریسم رادر سر دارید بهتر است در رفتار و تفکر منفعت طلبانه‌ی خود تجدید نظر کنید چرا که با یک مشاهده‌ی ساده در منطقه به این امر پی خواهید برد که چه کسانی حامی تروریسم تکفیری هستند و چه کسانی علیه آنان اقدام می‌کنند که اگر اقدامات مجدانه سپاه پاسداران نبود نه تن‌ها جریان‌های تکفیری متوقف نمی‌شدند بلکه به احتمال زیاد آنقدر پیشرفت کرده بودند که می‌توانستند برای اربابان و حامیان خود نیز خط و نشان بکشند.

مقامات آمریکایی و دیگر مستکبران جهان بدانند که سپاه پاسداران بواقع مصداق بارز آیه مبارک اشداء علی الکفار است و در راه صیانت از مرز‌های ایران عزیز به هیچ وجه تحت تاثیر تبلیغات دشمن قرار نخواهد گرفت و در افزایش توان دفاعی همچون گذشته با صلابت و پر قدرت قدم بر خواهد داشت و تا احقاق حقوق تمام مستضعفین عالم از پای نخواهد نشست.

در نهایت ضمن تشکر از مواضع عزت مندانه ریاست جمهور، آقای دکتر روحانی در مقابله با یاوه گویی‌های دولت آمریکا، اعلام می‌داریم که در صورت این گونه مواضع مستحکم حمایت قشر فرهیخته دانشگاهی ادامه دار خواهد بود.
همچنین جامعه فرهیخته دانشگاهی برخود لازم می‌داند مسئولین را نسبت به دعوا‌های زرگری غرب آگاه کرده و اجازه ندهند اینگونه رفتار ها، ذره‌ای ما را از حق و حقوق خود، نسبت به برجام دلسرد کند و باید تا احقاق کامل این حقوق تلاش شود.

تجربه بد عهدی در این توافق در کنار بیانات مقام معظم رهبری چراغ راهی ست تا در روابط دیپلماتیک در عرصه‌ی بین الملل هشیار‌تر از گذشته با توجه به اصل بدبینی به دشمنان گام برداریم و این بیان ایشان را سرلوحه تصمیمات خود قرار دهیم که فرمودند: دشمنان ملت تلاش می‌کنند مردم را با فشار‌های اقتصادی به ستوه بیاورند تا مردم این فشار‌ها را ناشی از عملکرد دولت بدانند و رابطه دولت و ملت قطع شود، اما آن‌ها همچون ۳۰ سال گذشته این ملت را نشناخته اند و در محاسباتشان کاملا اشتباه کرده اند. برای مقابله با این فشار‌ها باید اقتصاد مقاوتی واقعی بوجود آوریم که معنای واقعی کار آفرینی نیز همین است.



ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار