افزایش شمار تلفات انفجار سومالی به بیش از ۳۵۰ نفر
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۱۳۳۹

افزایش شمار تلفات انفجار سومالی به بیش از ۳۵۰ نفر

وزارت اطلاع رسانی سومالی اعلام کرد که شمار قربانیان انفجار اخیر در شهر «موگادیشو» پایتخت این کشور به بیش از ۳۵۰ کشته رسیده است.
افزایش شمار تلفات انفجار سومالی به بیش از ۳۵۰ نفر
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسکای نیوز، شمار قربانیان انفجار روز شنبه گذشته در یک گذرگاه پر رفت و آمد در پایخت سومالی افزایش یافته است.

وزارت اطلاع رسانی سومالی از افزایش شمار قربانیان به بیش از ۳۵۰ نفر خبر داد. این در حالی است که جستجو برای یافتن دیگر قربانیان این حادثه تروریستی از زیر ویرانه ها، همچنان ادامه دارد.

هر چند هیچ گروهی تا کنون مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته، اما دولت سومالی شورشیان الشباب را مسئول این جنایت می‌داند.

در همین حال «محمد عبداللهی محمد» رئیس جمهور سومالی با توصیف این اقدام تروریستی به عنوان فجیع‌ترین واقعه تاریخ این کشور سه روز عزای عمومی اعلام کرد.

گفتنی است انفجار مذکور بعدازظهر شنبه به وسیله یک کامیون بمب گذاری شده در مقابل یک هتل نزدیک به یکی از شلوغ‌ترین معابر موگادیشو رخ داد.
پربازدیدترین آخرین اخبار