ديدار فراكسيون اقليت با موسوي از اشتباهات بزرگ اصلاح طلبان بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۲۹۸
كوثري در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

ديدار فراكسيون اقليت با موسوي از اشتباهات بزرگ اصلاح طلبان بود

نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: جاي بسي تاسف است كه اعضاي فراكسيون اقليت مجلس با فردي كه در راس فتنه قرار دارد ملاقات داشته و اين يكي ديگر از اشتباهات بزرگ اصلاح طلبان بود.

اسماعيل كوثري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اظهار تاسف از ديدار تعدادي از اقليت سياسي مجلس به عنوان اصلاح طلبان با موسوي اظهار داشت: اين فرد در يكسال گذشته در راس فتنه ها قرار داشت و ملاقات فراكسيون اقليت با اين فرد از اشتباهات بزرگ اصلاح طلبان است.

وي ادامه داد: ديدار تعدادي از جريان اصلاح طلب با فردي كه داراي تخلفات بسيار است و در مقابل نظام ايستاده و عليه بيگانگان، بويژه آمريكا و صهيونيست ها كه علني به حمايت از وي و جنبش سبز اموي برخاستند كلامي بر زبان نرانده جاي بسي تاسف است.

نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اظهار تاسف از گفت و گوي تعدادي از نمايندگان با موسوي و مذاكره با وي افزود: اين افراد در ملاقات و ديدارهايي كه با موسوي دارند قطعاً نظرات وي را براي ادامه كارهايشان مورد توجه قرار مي دهند.

كوثري تصريح كرد: ديدار صورت گرفته به خود تفكر اين جريان ضربه مي زند.

اين نماينده اصولگراي مجلس تاكيد كرد: اقدام صورت گرفته اين آگاهي را به مردم مي دهد كه اين افراد (ديدار كنندگان با موسوي) تشخيص دقيقي از جريانات ندارند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار