رئیسجمهور با اشاره به روند مثبت اقدامات انجام شده، از تلاشهای وزیر کشور و مسئولان دستگاههای مرتبط قدردانی کرد گفت: هدفگیری تمام برنامهها بایستی کاهش مؤثر آسیبهای اجتماعی باشد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور در جلسه شورای اجتماعی کشور با تاکید بر اینکه یأسآفرینی و ناامید کردن مردم و بهویژه جوانان نسبت به پیشرفت و آینده اقتصاد کشور، بالاترین عامل در افزایش آسیبهای اجتماعی است، گفت: حفظ و ارتقای امید و نشاط عمومی مهمترین ضرورت برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی است.
وی افزود: مؤثرترین اقدام برای کاهش آسیبهای اجتماعی، امیدوار کردن مردم و بهخصوص جوانان به آینده کشور است و در همین راستا، افزایش امید و سرمایه اجتماعی باید مهمترین معیار برای کمک دولت به دستگاههای فرهنگی و رسانهای باشد.
رئیس شورای اجتماعی کشور همچنین به نقش گروههای مردمنهاد، تشکلهای مدنی و اقدامات فرهنگی در مبارزه با آسیبهای اجتماعی اشاره و تأکید کرد: تحولآفرینی در فرآیند کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در گرو فرهنگسازی از یکسو و تقویت نقش تشکلهای مردمنهاد از سوی دیگر است.
حجتالاسلام روحانی علمی بودن فرآیند سنجشهای اجتماعی و آمارهای مربوط به آسیبهای اجتماعی را ضروری دانست و تأکید کرد: مبنای اقدامات در این عرصه باید قوانین و اسناد بالادستی باشد، لکن بایستی برای هر سال در برنامهریزیها، هدفگذاری شود و کارکرد دستگاهها در مسیر کنترل آسیبهای اجتماعی قابل ارزیابی باشد.
وی با اشاره به روند مثبت اقدامات انجام شده، از تلاشهای وزیر کشور و مسئولان دستگاههای مرتبط قدردانی کرد و افزود: هدفگیری تمام برنامهها بایستی کاهش مؤثر آسیبهای اجتماعی باشد و در این مسیر ایفای نقش هیئتهای اندیشهورز و اتکا به پیمایشهای دقیق علمی و اقدامات هماهنگ و کارشناسانه از اهمیت بسیاری برخوردار است.
همچنین در جلسه شورای اجتماعی کشور برخی از مسائل مربوط به حوزه آسیبهای اجتماعی مورد بحث و تصمیمگیری قرار گرفت.
در این جلسه طرح تقسیم کار ملی در حوزه آسیبهای اجتماعی تصویب شد و در این راستا؛ دستگاههای متولی، همکار و ملی در این حوزه نیز مشخص و بر هدفگذاری و شاخصگذاری اقدامات آنها تأکید گردید.
در این جلسه بر تهیه طرح جامع کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی تأکید و مقرر شد تکالیف دستگاهها برای کاهش آسیبهای اجتماعی براساس اولویتها ابلاغ شود.
فعال شدن هیئت اندیشهورز شورا و ارائه گزارشی از سیمای آسیبهای اجتماعی توسط قوهقضاییه و نیروی انتظامی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر کشور و دبیر شورای اجتماعی کشور نیز در ابتدای جلسه گزارشی از روند جلسات شوراها، برنامهها و اقدامات کارگروههای تخصصی ارائه کرد.