حضور سران جدایی‌طلب کاتالونیا در دادگاه بدون «پوگدمونت»
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۳۸۷۶

حضور سران جدایی‌طلب کاتالونیا در دادگاه بدون «پوگدمونت»

سران جدایی‌طلب کاتالونیای اسپانیا امروز به منظور پاسخگویی به اتهاماتی که علیه آن‌ها مطرح شده و بدون رئیس خلع شده این منطقه در دادگاه حاضر شده‌اند.
حضور سران جدایی‌طلب کاتالونیا در دادگاه بدون «پوگدمونت»
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سران جدایی‌طلب کاتالونیای اسپانیا امروز پنج‌شنبه بدون «کارلس پوگدمونت» رئیس خلع شده منطقه کاتالونیا وارد دادگاه شدند.

اعضای کابینه دولت محلی برکنارشده کاتالونیا و قانونگذاران این منطقه امروز پنج‌شنبه در دو دادگاه جداگانه در اسپانیا حاضر شدند تا به اتهامات احتمالی یاغی‌گری به دلیل اعلام استقلال این منطقه حاضر شدند.

بنا بر گزارش دیلی تلگراف، بیست نفر از سیاستمدران منطقه کاتالونیا از جمله کارلس پوگدمونت پس از آنکه دادستان اسپانیا اتهام یاغی‌گری را علیه آن‌ها مطرح کرد، به دادگاه احضار شده‌اند.

پارلمان کاتالونیا در تاریخ ۲۷ اکتبر جدایی این منطقه از اسپانیا را اعلام کرد، اما دولت مرکزی با اجرای بند ۱۵۵ اختیارات دولت محلی کاتالونیا را محدود کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار