کد خبر:۶۴۴۰۵۳
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش:

نوجوانان ما نیروی پیشران جامعه هستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه با جهاد علمی و فرهنگی می‌توانیم هر روز با آمریکا مبارزه کنیم، گفت: در روز ۱۳ آبان هیبت آمریکا فرو ریخت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ مهدی فیض در مراسم زنگ ملی مبارزه با استکبار جهانی که در مدرسه شاهد امام جواد الائمه (ع) برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۱۳۴۳ امام خمینی (ره) به قانون کاپیتولاسیون که به حمایت از اتباع آمریکایی می‌پرداخت، اعتراض کردند و گفتند این قانون دین اسلام و ملت ایران را زیر سوال می‌برد.

وی افزود: سخنرانی امام منجر به دستگیری و تبعید ایشان به کشور ترکیه شد و پس از آن یکی از نقاط عطف تاریخ انقلاب روز ۱۳ آبان سال ۵۷ بود که تعدادی از افراد تجمع‌کننده مقابل دانشگاه تهران به شهادت رسیدند و این روز به نام دانش آموز شکل گرفت.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: در این روز ۱۰۰ نفر از دانشجویان سفارت امریکا را تسخیر کردند و این روز به نام روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نام گرفت و نواختن این زنگ در مدارس یعنی مانند درس فارسی و ریاضی یک ساعت کلاسی به نام استکبار ستیزی داشته باشیم.

فیض ادامه داد: در حمله آمریکایی‌ها به طبس در یوم الله ۵ اردیبهشت که قدرت خداوند بر ما آشکار شد شاهد شکست آن‌ها بودیم.

وی با اشاره به اینکه در یوم الله ۱۳ آبان هیبت آمریکا فروریخت، ادامه داد: در این روز همه فهمیدند که آمریکا در ظاهر ترسناک و از درون توخالی است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در ایران نوجوانان ما نیروی پیشران جامعه هستند و در دوران دفاع مقدس از هر هفت نفر شهید یک نفر دانش آموز بود و ۳۶ هزار شهید دانش آموز به کشور تقدیم کردیم از جمله شهید فهمیده، شهید طوقانی و بهنام محمدی.

همچنین در این مراسم عبدالرسول کریمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران در سخنانی اظهار کرد: بخشی از هویت انقلاب اسلامی در روز ۱۳ آبان شکل گرفته است و ملت ایران همیشه حضور موثری در صحنه‌های انقلاب داشته است.

وی افزود:امروز مقابل لانه جاسوسی تجمع و مبارزه با استکبار را اعلام خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار