مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفهای استان تهران از آموزش ۵۱۸ استاندارد مهارتی به دانشآموزان در قالب طرح «ایران مهارت» در مدارس خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجید تهرانیان مدیرکل سازمان آموزشهای فنی و حرفهای استان تهران در برنامه پرسشگر با اشاره به اجرای طرح ایران مهارت در مدارس، اظهار داشت: در سند تحول آموزش و پرورش، توجه ویژهای به تغییر رویکرد آموزشمحور به مهارتمحور شده است.
وی ادامه داد: شرایط آموزش مهارت در مدارس و تجهیزات و مربیان لازم مهیا نیست.
مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفهای استان تهران با اشاره به فعالیت سازمان آموزش فنی و حرفهای در مهارتآموزی به دانشآموزان، افزود: این سازمان در یک سال گذشته برای پر کردن این خلأ، ۵۱۸ استاندارد مهارت فنی را برای گروههای سنی تحت عنوان «ایران مهارت» طراحی کرده است و با کمک مربیان این سازمان و بردن تجهیزات لازم به مدارس، این طرح در مدارس متوسطه اول و دوم اجرا میشود.
تهرانیان تأکید کرد: آموزش و پرورش با نظام برنامهای که دارد دانشآموزان را برای دورههای قبل آماده میکند.
وی در خصوص اینکه «آیا طرح ایرانمهارت برای همه دانشآموزان اجرا میشود»، گفت: مهمترین نقشی که در این طرح باید ایفا کنیم، این است که دانشآموزان بتوانند در آینده وارد بازار کار شوند؛ چراکه مهمترین مشکل اشتغال، نداشتن مهارت است و امیدواریم در این طرح دانشآموزان به مهارت لازم دست پیدا کنند.
مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفهای استان تهران با اشاره به جزئیات طرح ایرانمهارت، خاطرنشان کرد: در این طرح از آموزش دو جلسهای تا ۲۰ جلسهای در رشتههای مهارتی مختلف وجود دارد و مبانی کار و بحث طرح ایرانمهارت، مهارتآموزی کوتاهمدت دانشآموزان است.
تهرانیان با بیان اینکه این طرح در دورههای متوسطه اول و دوم اجرا میشود، اضافه کرد: قرار است آموزشگاههای سازمان آموزش فنی و حرفهای وارد مدارس شوند و کلاسهای فوق برنامه در مدارس برنامهریزی شود و تعدادی از مهارتها در مدارس و با استفاده از تجهیزات آموزشگاههای آزاد به دانشآموزان آموزش داده شود.
وی با بیان اینکه در دوره متوسطه اول بحث آشنایی با مهارتها به دانشآموزان آموزش داده میشود، گفت: در دوره متوسطه دوم، دانشآموزان همزمان با اخذ مدرک دیپلم، مدرک مهارتآموزی دریافت میکنند؛ ضمن اینکه بخش خصوصی و خیرین نیز در مناطق محروم به اجرای این طرح کمک میکنند.