آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۲۷۴

نتانیاهو برای لغو عقب‌نشینی از غزه و کرانه باختری با آمریکا مشورت می‌کند

نخست وزیر رژیم صهیونیستی رای‌گیری برای طرح بازگشت اسرائیل به کرانه‌باختری و غزه را جهت مشاوره با آمریکا، به تعویق انداخت.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه دستور داد رای‌گیری برای لغو عقب‌نشینی اسرائیل از نوار غزه و شمال کرانه باختری، به تعویق بیافتد.

رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۵ برای تطهیر وجهه خود از اشغالگری، شمال کرانه باختری و شهرک‌های یهودی‌نشین در این منطقه را تخلیه کرد، اما حضور نظامی در منطقه ج. کرانه باختری را حفظ نمود.

شورای وزیران کابینه رژیم صهیونیستی قرار بود روز یکشنبه درباره طرحی برای لغو عقب‌نشینی یک‌طرفه از نوار غزه و کرانه باختری و بازگشت اسرائیل به این مناطق، رای‌گیری کند.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» نتانیاهو، اما از شورای وزیران خواست به دلیل حساسیت سیاسی این موضوع، رای‌گیری را به تعویق بیاندازند تا با آمریکا در این باره مشاوره کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار