آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۵۹۶

اکران «مشتی اسماعیل» در شبکه مستند

یازدهمین قسمت از فصل دوم برنامه «به اضافه مستند» با پخش و بررسی مستند «راه دل» ساخته مهدی زمان‌پور کیاسری بر روی آنتن شبکه مستند خواهد رفت.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در این قسمت و پس از پخش مستند، وحید چاووش، مستندساز با سابقه کشور که مستندهای زیادی را با موضوع پیاده‌روی اربعین ساخته است، مهمان برنامه خواهد بود و با موضوع ساخت مستند از پیاده‌روی زائران امام حسین (علیه‌السلام) در ایام اربعین، سخن می‌گوید. هم‌چنین، محمد تقی فهیم و آرش خوشخو به نقد و بررسی فرمی این اثر مستند خواهند پرداخت.

مستند «راه دل» روایت سفر پیاده‌روی کربلا مشتی اسماعیل است. در این مستند علاوه بر نمایش حال و هوای معنوی پیاده‌روی زائران اباعبدالله از نجف تا کربلا در ایام اربعین حسینی، سفر مشتی اسماعیل به همراه دوست همیشگی‌اش نصیر به سوی کربلا و زیارت امام حسین (علیه‌السلام) در اربعین حسینی به تصویر کشیده می‌شود.

مشتی اسماعیل پیرمرد زحمت‌کش و روشن‌دل کیاسری است که علی‌رغم این نابینایی که شاید محدودیت به حساب بیاید، نه‌تن‌ها کار‌ها و امور شخصی خود را انجام می‌دهد بلکه از عهده کارهایی برمی‌آید که حتی افراد سالم هم از انجام آن عاجز هستند. او از درخت بالا می‌رود و گردو می‌چیند، تمام مراحل آماده سازی زمینش برای کاشت برنج را خودش انجام می‌دهد، راه آبی را که دارد هرز می‌رود را فقط با حس شنوایی و لامسه می‌بندد و شاید اگر ندانیم که او نابیناست اصلا این موضوع را باور نکنیم.

او اکنون بر سر دوراهی عمل چشم و بینا شدن، و رفتن به سفر پیاده روی اربعین که با زمان عمل چشم مقارن شده، گرفتار شده است. او برخلاف همسرش که اصرار دارد چشمش را عمل کند، با دوست و همراه همیشگی اش نصیر، پای در سفر پیاده روی اربعین می‌گذارد. مشتی اسماعیل در این سفر رفته رفته چشم دل باز می‌کند و نصیر پای در راه دل می‌گذارد تا این سفرروحانی، تاثیری هر چند کوچک بر آینده هر دو آن‌ها بگذارد. این مستند به کارگردانی مهدی زمان‌پور کیاسری و تهیه‌کنندگی مرکز مستند سوره تولید شده است.

برنامه به اضافه مستند با اجرای علی صدری نیا، تهیه کنندگی سید محمدحسین میری و کارگردانی محمدرضا رضاییان سه‌شنبه ۱۶ آبان ماه ساعت ۲۰: ۳۰ از شبکه مستند سیما پخش خواهد شد. بازپخش آن روزهای چهارشنبه ۱۷ آبان ماه ساعت ۹ و جمعه ۱۹ آبان ماه ساعت ۱۳: ۳۰ است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار