کد خبر:۶۴۴۷۹۲
خبرگزاری دانشجو گزارش می‌دهد

چرا دباغان ترکیه از چرم ایرانی استقبال می‌کنند؟/ همراه با درد دل فروشندگان از بازار سرد پاییزی کفش

کارگروه #چرخ‌دنده خبرگزاری دانشجو در گزارش تصویری بازار کفش، در کنار ضرورت توجه به بارانداز اساسی ترکیه روی چرم ایرانی و گلایه‌های فروشندگان کیف و کفش از خروج بیشتر تولید کنندگان از صنف کفش خبر می‌دهد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کارگروه #چرخ‌دنده با گزارش تصویری از بازار کفش، احوال فروشندگان کیف و کفش را جویا شد. فروشندگان با اشاره به کیفیت و تکنولوژی بالای کفش ایرانی از بازار راکد فروش گله مند بودند. فروشندگان از واردات بی‌رویه و قاچاق کفش گله داشتند و معتقد بودند، توان تولید و حتی صادرات کفش در داخل کشور وجود دارد و با اندک حمایتی از تولیدکنندگان می‌توان به این مهم دست یافت.
 
کد ویدیو
 
فروشندگان کیف و کفش با اشاره به اینکه در شهریورماه با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و آغاز به کار مجدد مراکز اداری بازار کفش رونق پیدا می‌کند، از بازار شهریور ماه رضایت نداشتند. برخی از آن‌ها معتقد بودند عرضه کالا با قیمت‌هایی پایین‌تر از قیمت تمام شده از سوی برخی رقبا، نظم و قیمت‌گذاری را در بازار بهم ریخته است و دو عامل استفاده از مواد اولیه بی‌کیفیت و ناچار بودن برای نقد کردن سرمایه را مسبب این نوع آشفتگی بازار می‌دانستند.
 
چرا دباغان ترکیه از چرم ایرانی استقبال می‌کنند؟/ همراه با درد دل فروشندگان از بازار سرد پاییزی کفش 
 
جمعی از فروشندگان با اشاره به خروج چرم ایرانی از کشور و دباغی در کشورهای همسایه نظیر ترکیه، گفتند: متأسفانه در سال‌های اخیر، به صنایع چرم‌سازی بها داده نشده و حتی در مواردی چرم‌های بی‌کیفیت وارد کشور می‌شود؛ حال آنکه باید تولید چرم به دلیل موارد مصرف بالا، ارزش افزوده بالا و پتانسیل تولید در داخل کشور تقویت شود.
 
یکی از فروشندگان با اشاره به نوع نگاه مشتریان به کفش ایرانی، با قاطعیت گفت: بعضی از مردم با شنیدن اسم کفش ایرانی اخم‌های در همشان را نشان فروشنده می‌دهند و خرید نمی‌کنند.
 
 یکی دیگر از فروشندگان با تأکید بر سلامت محور بودن کفش، گفت: استفاده از کفش‌های غیراستاندارد و بی‌اصالت، می‌تواند اعصاب و روان را تحت تأثیر قرار دهد و عامل بیماری‌های پوستی شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار