کد خبر:۶۴۵۴۰۹

اظهارات برجامی سفیر ژاپن در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد

سفیر ژاپن در سازمان ملل متحد، برجام را برای ثبات منطقه و تقویت پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای کمک کننده دانست و بر حمایت این کشور از ادامه اجرای آن تاکید کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «کورو بسشو» روز جمعه در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با موضوع گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی، افزود: ژاپن نقش محوری آژانس بین المللی انرژی اتمی در تایید و نظارت بر اجرای برجام را می‌ستاید.
وی از همه طرف‌های این توافق خواست تا به اجرای تعهدات مربوط به آن پایبند باشند.
سفیر ژاپن همچنین برنامه موشک‌های هسته‌ای و بالستیک کره شمالی را بی سابقه، خطرناک و تهدیدی قریب الوقوع دانست و ادامه داد: این برنامه چالشی برای امنیت بین الملل و تهدیدی مستقیم برای پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای است.
بسشو تاکید کرد: ژاپن قویا تکرار آزمایش‌های هسته‌ای و بالستیک کره شمالی را محکوم می‌کند. این‌ها بی اعتنایی و نقض آشکار قطعنامه‌های شورای امنیت و سایر تعهدات است.
وی ادامه داد: جامعه بین المللی هرگز نباید تسلیم تهدید هسته‌ای کره شمالی شود و این کشور دارای سلاح هسته‌ای را بپذیرد.
سفیر ژاپن تصریح کرد: جامعه بین المللی باید عزم خود را برای دستیابی به شبه جزیره عاری از سلاح هسته‌ای به عنوان پایه صلح و امنیت در آسیای شرقی جزم کند.
بسشو یادآورشد: به منظور تغییر مسیر کره شمالی، جامعه بین المللی باید در تلاش برای اجرای کامل قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد، با وارد آوردن حداکثر فشار بر این کشور، متحد شود.
پیش از این «یوکیا آمانو» با حضور در این مجمع در مورد تائید و نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی بر اجرای تعهدات مربوط به برنامه جامع اقدام مشترک ایران که در سال ۲۰۱۵ توافق شده بود، گزارش داد.
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی تصریح کرد: ایران به تعهدات برجامی خود عمل کرده و در حال اجرا است. ایران در حال حاضر تحت قوی‌ترین رژیم نظارت هسته‌ای جهان است.
آمانو همچنین با ابراز نگرانی از برنامه هسته‌ای کره شمالی گفت: این کشور ششمین و بزرگترین آزمایش هسته‌ای خود را در ماه سپتامبر (شهریور) انجام داد که بسیار تاسف آور است.
او از پیونگ یانگ خواست به طور کامل به تعهدات خود در قبال تمام قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد و آژانس بین المللی انرژی اتمی عمل کند.
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی یادآورشد: آژانس برای بازگرداندن بازرسان خود - که در سال ۲۰۰۹ مجبور به ترک کره شمالی شدند، به آن کشور در صورتی که تحولات سیاسی این امکان را بدهد، آمادگی دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار