کد خبر:۶۴۵۹۱۹
مسئول روابط عمومی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان:

۴۰۰ دانشجوی بسیجی سیستان و بلوچستان، طعم شیرین خدمت به زائران پاکستانی اربعین را چشیدند

مسئول روابط عمومی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: ۴۰۰ دانشجوی خواهر و برادر بسیجی از دانشگاه‌های استان گرچه از شرکت در پیاده‌روی اربعین جا ماندند؛ اما از ۲ تا ۱۸ آبان ماه، توفیق خدمت به زائران مظلوم پاکستانی را از دست ندادند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت احسان‌منش، مسئول روابط عمومی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: دانشجویان بسیجی استان، طعم شیرین استقبال از زائران پاکستانی اربعین حسینی را چشیدند.

وی با بیان اینکه ۴۰۰ دانشجوی خواهر و برادر بسیجی از دانشگاه های سراسر استان سیستان و بلوچستان به زائران پاکستانی خدمت کردند، عنوان کرد: این دانشجویان گرچه از شرکت در پیاده‌روی اربعین جا ماندند، اما از ۲ لغایت ۱۸ آبان ماه، توفیق خدمت به زائران مظلوم پاکستانی را که هرساله با مشقت و مشکلات فراوان از جمله کارشکنی دولت این کشور در صدور ویزا به کربلا می‌روند از دست ندادند.

احسان‌منش با اشاره به چگونگی خدمت رسانی دانشجویان به زائران ابراز داشت: امسال با هماهنگی‌های صورت گرفته با ستاد مردمی اربعین استان، دانشجویان علاقمند، به دو موکب اصلی استان که موکب امام خمینی (ره) در مرز میرجاوه و موکب امام رضا (ع) در زاهدان بودند اعزام شدند.

مسئول روابط عمومی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: خدماتی که دانشجویان به زائران پاکستانی ارائه دادند شامل تهیه و توزیع وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌ها، نظافت مواکب، ویزیت رایگان تیم پزشکی و اهدای نذورات دانشگاه‌ها است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار