رییس پلیس راه راهور ناجا گفت: یکی ازمشکلات در مواقع بحران، حضور هیجانی مردم در شهرهای آسیب دیده است. این موضوع میتواند در روند امدادرسانی اختلال ایجاد کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمدحسین حمیدی گفت: وقتی که سازمانهای امدادی ما مثل هلال احمر، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی حضور دارند و عملیات امداد و نجات را به خوبی انجام میدهند و نیاز به تقویت و کمک دارند، منطقی است که کمکهای خودمان را برای آنها ارسال کنیم؛ وی افزود: از حضور فیزیکی در مناطق زلزله زده و آسیب دیده جدا خودداری کنیم. این موضوع، روند ترافیک را دچار اختلال میکند. در حال حاضر طرح ترافیک خاصی را داریم اجرا میکنیم و اجازه ورود غیرمجاز به خودروهای غیرمجاز نمیدهیم.
رئیس پلیس راه راهور ناجا ادامه داد:خودروهای سنگینی که حضورشان در منطقه توجیهی ندارد برایشان ممنوعیت تردد ایجاد کرده ایم. برای خودروهای باری که از منطقه خارج میشوند، و مجوز خروج ندارند، نیروهایی برای کنترل وجود دارند و همکاران ایست بازرسی در حوزه انتظامی گذاشته اند تا خدای ناکرده اموال مردم، آسیبی نبیند.
سردار حمیدی در پاسخ به این سوال که این طرحهای ترافیکی تاچه زمانی ادامه خواهد داشت، گفت: تا زمانی که امنیت در منطقه جا بیفتد و عملیات امداد و نجات به پایان برسد. بستگی به اقدامات سایر دستگاهها برای امدادرسانی و آواربرداری دارد.
وی همچنین با اشاره وضعیت راهها، گفت: "ما در ابتدای کار متأسفانه شاهد این بودیم که بخشی از راههای جادههای ما به دلیل ریزش سنگ و آوار، دچار مشکل شد و تردد در آنجا، اختلال پیدا کرد، اما با پیگیریهایی که همکاران انجام دادند و کمکهایی که از طریق سازمانهای مسئول مثل سازمان راهداری و مردم محلی مثل پیمانکارانی که در اینجا کار میکردند، توانستیم در کوتاهترین زمان ممکن جادهها را باز بکنیم و ترافیک مان در این محدودهها روان است.