آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۶۷۷۹

حریری تا ۴۸ ساعت آینده به فرانسه می‌رود

خبرگزاری «رویترز» زمان تقریبی سفر نخست‌وزیر مستعفی لبنان به فرانسه را اعلام کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع نزدیک به سعد الحریری نخست‌وزیر مستعفی لبنان اعلام کرد وی ظرف ۴۸ ساعت آینده عربستان را به مقصد فرانسه ترک می‌کند.

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه با «محمد بن سلمان»، ولی عهد عربستان در ریاض دیدار کرد؛ پس از این دیدار اعلام شد الحریری دعوت فرانسه برای سفر به این کشور را پذیرفته است.

قرار است الحریری پس از سفر به فرانسه، درباره زمان آمدنش به لبنان برای تقدیم رسمی استعفای خود تصمیم بگیرد.

الحریری دارای سه تابعیت لبنانی، عربستانی و فرانسوی است و حالا به نظر می‌رسد تابعیت فرانسوی او به تن‌ها راه خروجش از عربستان تبدیل شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار