آمریکا در تصمیم جدید خود عملیات علیه گروه تروریستی لشکر طیبه در پاکستان را متوقف کرده است که گمان میرود این تصمیم واشنگتن اعتراض گسترده دهلینو را به همراه داشته باشد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از داون نیوز، آمریکا در برخورد با گروههای شبهنظامی اقدام به تقسیم آنها کرده و علمیاتهای خود علیه گروه تروریستی «لشکر طیبه» را متوقف کرده است.
واشنگتن تصمیم گرفته با همکاری ارتش پاکستان و افغانستان فقط عملیات علیه شبکه حقانی را ادامه دهد.
گفته میشود این تصمیم زمانی گرفته شده که قرار است به زودی «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا به همراه تعدادی از فرماندهان نظامی این کشور به پاکستان سفر کنند.
این درحالی است که علیرغم تهدیدات ترامپ در هفته گذشته کنگره آمریکا کمک ۷۰۰ میلیون دلاری به پاکستان را تصویب کرده بود.
قرار است نیمی از این کمک به صورت فوری به پاکستان پرداخت شود و نیمی دیگر از آن پس از تائید جدیت مبارزه اسلامآباد با شبکه حقانی به این کشور پرداخت گردد.
نام لشکر طیبه در فهرست گروههای تروریستی قرار داشته، ولی به دلایلی آمریکا هدف قرار دادن مراکز این گروه تروریستی را متوقف کرده است.
لشکر طیبه نقش اساسی در حملات خونین هند به عهده داشته و باعث کشته شدن دهها نفر در این کشور شده بود.
اینک حافظ سعید رهبر گروه تروریستی لشکر طیبه در پاکستان تحت نظر قرار دارد و این اقدام اسلام آباد بارها مورد اعتراض دهلینو قرار گرفته است.
گفته میشود با خروج نام لشکر طیبه از فهرست اهداف آمریکا، دهلی نو اعتراضاتی را به واشنگتن داشته، ولی در مجموع از سیاستهای جدید این کشور راضی است.
پس از تهدیدات ترامپ، پاکستان و آمریکا تا مرز قطع روابط پیش رفتند، ولی نزدیک بودن مسیر انتقال زمینی پاکستان به افغانستان باعث شد تا کاخ سفید بازهم به سمت پاکستان تمایل پیدا کند.