آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۰۵۷
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

یک درصد از کل افراد جامعه به بیماری صرع مبتلا هستند/ با تشخیص به‌موقع و درمان مناسب می‌توان این افراد را مداوا کرد

عضو هیات علمی گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه امکانات مناسبی برای تشخیص و درمان بیماری صرع در کشور فراهم شده گفت: یک درصد از کل افراد جامعه به بیماری صرع مبتلا هستند که با تجویز دارو می‌توان این افراد را مداوا کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، آخوندیان امروز در همایش کشوری صرع کودکان که از امروز به مدت دو روز در مشهد توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است گفت: در این کنگره ۱۵۰ نفر از اساتید اعصاب اطفال از سراسر کشور، اساتید گروه کودکان، همکاران متخصص کودکان در خراسان بزرگ و رزیدنت ها، پرستاران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شرکت دارند.

وی بیان کرد: تشنج و صرع، تقسیم بندی های درمان بیماری صرع، مشکلات رفتاری در صرع کودکان، صرع های مقاوم، جراحی در صرع، تشنج های دوران نوزادی و شیرخواری، تشنجات پایدار و غیر قابل کنترل، تصویر برداری در صرع کودکان و تب و تشنج در کودکان از محورهای این کنگره است.

عضو هیات علمی گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ارسال 70 مقاله به دبیرخانه این کنگره خاطرنشان کرد: از این تعداد 45 مقاله در قالب سخنرانی و پنل ارائه می‌شود.

آخوندیان در ادامه با اشاره به فعالیت پزشکان در رشته اعصاب بیان کرد: این رشته از ۳۰ سال گذشته در ایران راه اندازی شده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.

دبیر همایش کشوری صرع کودکان با اشاره به درمان صرع با پیشرفت علم پزشکی ابراز کرد: در گذشته افرادی که مبتلا به بیماری صرع بودند هیچ امیدی به مداوای آنان نبود؛اما امروز با پیشرفت علمی و دارویی این بیماری قابل درمان است.

وی با اشاره به اینکه امکانات مناسبی برای تشخیص و درمان بیماری صرع در کشور فراهم شده از درمان 85 درصد افراد مبتلا به این بیماری عصبی خبر داد و گفت: یک درصد از کل افراد جامعه به بیماری صرع مبتلا هستند که با تجویز دارو می‌توان این افراد را مداوا کرد.

آخوندیان با بیان اینکه بیماری صرع از دوران نوزادی و کودکی آغاز می شود، بیان کرد: عفونت در دوران بارداری، عوامل ژنتیکی و آسیب‌های مغزی از عوامل عمده این بیماری است.

دبیر همایش کشوری صرع کودکان هدف از برگزاری این همایش را ارائه جدیدترین راهکاها و روش‌ها توسط متخصصان و صاحبنظران در خصوص پیشگیری و درمان بیماری صرع کودکان عنوان کرد. انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار