
کد خبر:۶۴۸۱۵۹
معرفی اعضای شورای سیاستگذاری آزمون سراسری قرآن و عترت/برگزاری اولین جلسه
در اولین جلسه شورای سیاستگذاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم، ادغام آزمونهای قرآنی وزارت ارشاد و سازمان اوقاف به صورت رسمی اعلام شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در اولین جلسه شورای سیاستگذاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم که به ریاست عبدالهادی فقهیزاده معاون قرآن و عترت ارشاد و با حضور اعضای شورای سیاستگذاری آزمون برگزار شد، آزمونهای سراسری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه رسما ادغام شدند.
ادغام آزمونهای سراسری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای همافزایی، یکپارچگی و تعامل سازنده میان نهادهای قرآنی زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفته است.
بر اساس این گزارش مقرر شد در سال جاری اولین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم با مشارکت و همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شود.
در این جلسه که با حضور اعضای شورای سیاستگذاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم برگزار شد، موضوعاتی از قبیل: نحوه برگزاری آزمون، نوع تعامل استانها، چگونگی بهرهگیری از ظرفیتهای سازمانها و نهادهای دولتی و مردم نهاد مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.
به گزارش فارس پیش از برگزاری اولین جلسه اعضای شورای سیاستگذاری از سوی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد معرفی شدند که اسامی آنها به شرح ذیل است؛ حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف، حجت الاسلام محمدعلی خسروی مدیرکل دفتر آموزش و توسعه مشارکتها معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، حجتالاسلام علی ملانوری مشاور تبلیغ و ترویج؛ عباس نظری راد مدیرکل اداره ارتباطات و هماهنگی، اصغر امیرنیا مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج، محمدمهدی عزیززاده رئیس دبیرخانه کمیسیون فعالیتهای تبلیغی ترویجی، امیر اشراقی مشاور اجرائی؛ مرتضی خدمتکار معاون دفتر آموزش و توسعه مشارکتها و سعید کریمی رئیس حوزه معاونت قرآن و عترت.
نشست خبری با موضوع آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در هفتههای آتی برگزار خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.