آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۴۱۴
عامریان در خطبه‌های پیش از نماز جمعه:

بسیج سیاسی است؛ اما سیاست زده نیست/ هنوز زلزله‌ها آن گونه که باید چشم مسئولان را باز نکرده است!

فرمانده پایگاه شهید صیاد شیرازی دانشگاه آزاد شاهرود در خطبه‌های پیش از نماز جمعه به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج گفت: بسیج سیاسی است؛ اما سیاست زده نیست، سیاسی کار نیست، جناحی نیست.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میلاد عامریان، فرمانده پایگاه شهید صیاد شیرازی دانشگاه آزاد شاهرود در نماز جمعه این هفته شهر رودیان به مناسبت هفته بسیج به سخنرانی پرداخت.

متن صحبت‌های وی به شرح ذیل است:

باتبریک هفته بسیج و پیروزیهای جبهه مقاومت، به برخی خصوصیات بسیج از منظر رهبری معظم انقلاب می‌پردازیم:

■ بسیج سیاسی است، اما سیاست زده نیست سیاسی کار نیست جناحی نیست.
■ بسیج مجاهد است، اما بی انظباط نیست افراطی نیست.
■ بسیج عمیقا متدین و متعبد است، اما متحجر نیست خرافی نیست.
■ بسیج با بصیرت است، اما از خود راضی نیست.
■ بسیج اهل جذب است گفته ایم جذب حداکثری، اما اهل تسامح در اصول نیست.
■ بسیج طرفدار علم است، اما علم زده نیست.
■ بسیج در کار اباد کردن دنیاست، اما خود اهل دنیا نیست.
■ بسیج متعلق به اخلاق اسلامی است، اما ریا کار نیست.
■ بسیج غیور است پاسدار خطوط فاصل است.

و، اما موضوع دیگری که باید به آن اشاره کنیم، موضع زلزله کرمانشاه می‌باشد، «قَالَ رَسُولُ اللهِ (ص): مَنْ أَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ»: آن‌که صبح کند و دغدغه امور مسلمانان را نداشته باشد، مسلمان نیست.

بازهم ایران شاهد یک زلزله بزرگ بود. رودبار، بم، هریس و ورزقان و حالا کرمانشاه، این زلزله‌های بزرگ نشان می‌دهد ایران سرزمینی است که زلزله را در آغوش گرفته است.

مگر می‌توان نسبت به ضجه مادران فرزند ازدست‌داده کرمانشاهی بی‌تفاوت بود، مگر می‌توان گریه‌های پدران و فرزندان عزیز ازدست‌داده را دید و کاری نکرد. همه ایران به پا خواسته تا به یاری هم‌وطنان زلزله‌زده‌اش در غرب کشور بشتابد.

زلزله آمده است و باز هم می‌آید و نمی‌توان مانعش شد، آنان که می‌روند بالاترین آسیب که همانا مرگ است را تجربه می‌کنند، اما آنان که زنده می‌مانند چاره‌ای جز احیای خود ندارند.

بعد از زمین لرزه همه دم از مقابله با زلزله می‌زنند و می‌گویند باید فکری کرد. ایران در خط زلزله است. تا همه داغ هستند حرف می‌زنند و وعده می‌دهند. شهر که آرام شد، کم کم همه فراموش می‌کنند تا زلزله بعدی.

هر چند باید در محاسبه تلفات مسائلی از جمله عمق و مرکز زلزله، ساعت وقوع و تراکم جمعیتی منطقه و نکات دیگری را در نظر داشت؛ اما این واقعیت مهم را نمی‌توان و نباید نادیده گرفت که دلیل اساسی و مبنایی اختلاف میزان خسارت‌های جانی و مالی این زلزله ها، حرکت به سمت «به سازی»، «مقاوم سازی» و رعایت استانداردهای ساخت و ساز است.

قرار نیست کار سختی کنیم یا دست به معجزه ببریم. همه دنیا یک روش ساده برای مقابله با زلزله دارند و آنهم ساختن ساختمان‌های مقاوم در برابر زلزله و مقاوم سازی ساختمان‌هایی که در برابر زلزله مقاوم نیستند.

مراقبت‌های روحی زلزله‌زدگان بعد از آسیب بسیار جدی و مهم است و می‌بایست در کنار داشتن برنامه‌های کوتاه مدت و فوری برنامه‌های بلند مدت برایشان طرح‌ریزی کرد و درمانگران به نیازهای عاطفی آنان پاسخ دهند.

با توجه به تعداد جان باختگان و خسارت‌های زلزله اخیر غرب کشورمان می‌توانیم همچنان ادعا کنیم که هنوز زلزله‌ها آن گونه که باید چشم برخی مسئولان و بعضی از مردم را که متاسفانه ظاهر بنا بیش از استحکام آن برای شان مهم می‌نماید آن گونه که باید باز نکرده است.

اگرچه زلزله قابل پیشگیری نیست، اما به حداقل رساندن خسارت‌های جانی و مالی این پدیده طبیعی با برنامه ریزی و نظارت‌های علمی و دقیق و مستمر امکان پذیر است.

مساله‌ای دیگر که شاید به خاطر زلزله اخیر کمی به حاشیه رانده شده است مساله زیاده خواهی‌های کشورهای غربی در زمینه توان موشکی جمهوری اسلامی ایران است؛ از هر سمت و سو و نگرشی، از هر حزب و سیاستی که بررسی کنیم، استقلال و امنیت یک کشور به مردم و نیروهای نظامی آن کشور بستگی دارد.

کره شمال کشوری که ۹ استان و ۲ شهر بزرگ دارد، با قدرت موشکی خودش آمریکای ابرقدرت را به عقب راند و کشور ایران با عملکرد انقلابی جهادی شهید تهرانی مقدم توانست سامانه موشکی طراحی کند و جز قدرتمندترین کشور‌ها شود.

اما اجنبی پرستانی که در سایه امنیت کشور ایران به قدرت رسیدند، ندای ما موشک نمی‌خواهیم سرمی دهند و این‌ها کسانی هستند که طرف‌های مذاکره کننده گانشان به مجلس حمله کردند و کسانی هستند که می‌گویند سوریه وعراق با مذاکره وسیاست حل شده است و همان خائنین به خون جوان مردان و حججی‌ها هستند.

مردم مومن رودیان، آزادی و امنیت شما مدیون خون جوانانی است که با هر رنگ و زبان و دین و مذهبی در خارج از کشور در میدان جنگ ریخته شده است، مدیون خون مرزبانانی هستند که در مرزهای ما شهید می‌شوند؛ اما سیاست مدارهای ما فقط اختلاس پارو می‌کنند و تا دیروز شعار انقلابی سرمی دادند حال می‌گویند مذاکره با غرب.

فقط انسان‌های ساده لوح از یک مار دوبار نیش می‌خورند، مذاکره نه تحریم را از بین برد و نه سایه جنگ را. داعش را ایمان و اقتدار شکست داد و آمریکا و اسرائیل را موشک و سلاح‌های ایرانی باز داشته است.

موضوع دیگری که باید به آن اشاره کنم لایحه‌ای است که دولت قصد دارد به تازگی به مجلس تقدیم کند یعنی لایحه "الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم " لایحه‌ای که اگرچه در ظاهر نام زیبا و همه پسندی دارد، اما اگر در بررسی و امضای آن دقت نشود، مانند برجام خسارات جبران ناپذیری بر کشور تحمیل خواهد شد که کمترین آن خودتحریمی سپاه و حزب الله لبنان خواهد بود؛ بنابراین هوشیاری مجلس و مردم در این زمینه می‌تواند از این خسارات جلوگیری نماید. 

در پایان تشکر می کنم ازامام جمعه محترم و همچنین ستاد نماز جمعه شهر رودیان که این فرصت را در اختیار بنده قرار دادند.

والسلام علیکم و رحمه ا...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار