آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۴۴۶
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد

انجام ۱۴ هزار معاینه پزشکی در مناطق زلزله زده توسط تیم اعزامی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه تیم اعزامی از این دانشگاه، از بیست و هفتم آبان تا سوم آذر، با حضور در مناطق زلزله زده، به صورت شبانه روزی خدمات رسانی داشته اند، از این تلاش ها، قدردانی کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر علی بهادر با اشاره به دسته بندی خدمات ارایه شده در مناطق زلزله زده که شامل؛ معاینه، خدمات اورژانسی، سلامت روان، بیماری‌های واگیر، مامایی، بهداشت محیط و تغذیه، می‌شود، گفت: در این مدت، ضمن انجام ۱۳ هزار و ۹۴۵ مورد معاینه پزشک عمومی و متخصص، ۱۱۴ مورد بستری، ۳۴ مورد جراحی سرپایی، یک مورد زایمان طبیعی و دو مورد سزارین، ۱۶ مورد دیالیز، ۵۰۸ مورد بستری موقت، ۹۱ مورد گچ و آتل بندی و ۲۵۱ مورد سونوگرافی و رادیولوژی نیز در این مناطق انجام گرفته است.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد امنیت روانی، پس از بحران‌های غیرمترقبه‌ای از قبیل: زلزله، افزود:همکاران ما در حوزه سلامت روان ضمن بیش از دو هزار و پانصد مورد غربالگری، با مشاوره‌های چهره به چهره، در این راستا تلاش کرده اند.

سرپرست دانشگاه، از اقدام به پیشگیری از بروز بیماری‌های واگیردار، به عنوان تلاشی دیگر از تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز یاد کرد و افزود: این اقدام با حدود ۲۵۰ مورد واکسیناسیون، در کنار نمونه گیری ها، بازدیدهای نظارتی و دیگر بررسی ها، انجام گرفته است.

دکتر بهادر همچنین از تلاش‌های تیم بهداشت محیط اعزامی به مناطق زلزله زده، برای تامین سلامت هموطنان زلزله زده قدردانی کرد و ادامه داد: همکاران بهداشت محیط دانشگاه، با نمونه گیری، سالم سازی آب، بازدید از مناطق و پخت غذا، تمام تلاش خود را در طول این روز‌ها به کار بستند، همچنین همکاران تغذیه نیز برای تامین سلامت غذایی هموطنان زلزله زده در این روز‌ها بسیج شده و با پایش سبد غذایی خانوارها، توزیع مکمل به ویژه در گروه‌های آسیب پذیر مانند کودکان و آموزش به خانواده ها، در این راستا گام برداشتند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز به انجام بیش از دو هزار و صد مورد معاینه مامایی، به عنوان خدمتی دیگر از تیم اعزامی دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: امدادگران اعزامی اورژانس نیز در طول این مدت، در ۵۷ مورد ماموریت امدادی در این مناطق حاضر شدند.

وی با قدردانی از مجموعه این تلاش ها، آمادگی این دانشگاه را برای تداوم خدمات رسانی با حضور مجدد در این مناطق، در راستای کمک به هموطنان، اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار