آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۵۲۷
رئیس دانشگاه صنعتی قوچان:

پروژه دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی قوچان ۸۵ درصد پیشرفت کرد

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان گفت: پروژه ساختمان دانشکده مهندسی با متراژ ۷۰۰۰ مترمربع دارای پیشرفت ۸۵ درصدی است که پس از تکمیل افتتاح نخواهد شد تا تمام اعتباراتش اختصاص پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قوچان، علی‌اصغر بهشتی عصر امروز در نشست خبری هیئت‌رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان با خبرنگاران در سالن کنفرانس این دانشگاه گفت: برای جا افتادن رشته‌های مهندسی نوین باید سه عامل امکانات و زیرساخت‌ها، بدنه هیئت‌علمی و دانشجو همخوانی داشته باشند و در دانشگاه‌های نوپا اقبال کمتری نسبت به جذب هیئت‌علمی در رشته‌های خاص وجود دارد.

وی بابیان اینکه دانشجویان نیز در این‌گونه دانشگاه‌ها به سمت رشته‌های خاص نمی‌آیند، تصریح کرد: در خراسان رضوی دیدگاهی وجود داشت که به دلیل وجود دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه فردوسی ایجاد یک دانشگاه صنعتی نیاز نبوده و مقاومت‌های فراوانی در این زمینه صورت گرفت.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با اشاره به برقراری ارتباط با وزارت علوم و طرح تغییر نام این دانشگاه از فناوری‌های نوین به صنعتی در هیئت‌امنا، ادامه داد: پس از انجام رایزنی‌های مداوم و اخذ مجوز در شورای گسترش که طی سال‌های اخیر با هر نوع تغییر و افزایش رشته و مأموریت مخالف بودند طی روزهای گذشته این تغییر نام ابلاغ و مسیر پیش رو برای دانشگاه تغییر پیدا کرد.

بهشتی با تأکید بر اینکه تبدیل‌شدن به قطبی در شرق کشور به‌عنوان دانشگاه صنعتی یکی از راهبردهای اصلی به شمار می‌آید، بیان کرد: این دانشگاه به دلیل نوپایی هنوز در زیرساخت‌ها دچار مشکل بوده و با استانداردها فاصله دارد و ایجاد یک دانشکده آموزشی به همراه کتابخانه مرکزی و سال آمفی‌تئاتر را در دستور کار قرار داده است.

وی سلف‌سرویس را یکی از خواسته‌های به‌حق دانشجویان در سال‌های گذشته عنوان کرد و افزود: هم‌اکنون بودجه‌های عمرانی محدودشده و عملاً پروژه سلف‌سرویس دانشگاه از ردیف بودجه‌ای حذف است اما اخیراً رئیس سازمان برنامه ‌و بودجه کشور دستور مساعدت در این زمینه را صادر کرده است که امیدواریم این دستور به نحو احسن اجرایی شود.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با اشاره به این موضوع که اعتبارات تجهیزات این دانشگاه در سال 92 حدود 700 میلیون تومان بوده که در سال 93 به 300 میلیون تومان کاهش پیداکرده است، گفت: تلاش‌های زیادی برای افزایش این بودجه صورت گرفت به‌طوری‌که سال گذشته علیرغم اینکه همه دانشگاه‌ها رشد منفی در اعتبارات داشتند این دانشگاه افزایش 16 درصدی را تجربه کرد.

بهشتی بابیان اینکه دانشگاه صنعتی قوچان نسبت به دانشگاه‌های هم‌سطح 800 میلیون تومان اعتبار کمتری برای تجهیزات دریافت می‌کند، اضافه کرد: پروژه ساختمان دانشکده مهندسی با متراژ 7 هزار مترمربع دارای پیشرفت 85 درصدی است که پس از تکمیل افتتاح نخواهد شد تا تمام اعتباراتش اختصاص پیدا کند.

امکان جابجایی پردیس و سایت اصلی دانشگاه وجود دارد

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر قصد جابجایی پردیس و سایت اصلی دانشگاه وجود دارد، تصریح کرد: این به دان معنا نبوده که جای دیگری نیاز نداریم و می‌توان بخش‌هایی از دانشگاه را به مکان‌هایی انتقال داد که دانشگاه در آنجا زمین دارد و این گسترش فرای اعتبارات دولتی است.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با یادآوری اینکه ایجاد سوله ورزشی در اولویت پروژه‌ای این دانشگاه قرار ندارد، گفت: نیازها اولویت‌بندی شده و دانشکده و کتابخانه در صدر این تقاضاها قرار دارند و ایجاد یک سوله ورزشی ازنظر اقتصادی اصلاً به‌صرفه نیست.

بهشتی یکی از مسیرهای پیشرفت دانشگاه را تمرکز روی سه عامل زیرساخت و امکانات، هیأت علمی و دانشجو دانست و ادامه داد: این دانشگاه به دنبال تبدیل شده به قطبی در رشته نانو است و در یکی از گرایش‌های مکانیک به نام کامپوزیست هم اساتیدی را جذب کرده که کمتر دانشگاهی از آن‌ها برخوردار هست.

وی با اشاره به این مطلب که بخشی از زیرساخت‌های مورد نیاز دانشجو باید در سطح شهرستان فراهم شود، گفت: دانشگاه در حد خود گام‌هایی برداشته که می‌توان به کاهش هزینه خوابگاه‌ها از 650 به 420 هزار تومان در هر ترم و کاهش 40 درصدی هزینه اتوبوس‌های واحد اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار