دبیرعلمی سمپوزیوم تازههای تحقیقات و درمان ناباروری با اشاره به موفقیت ایران در حفظ توانایی باروری افراد و ایجاد امکان فرزنددار شدن در سنین بالا گفت: این موضوع از طریق فریز سلولهای جنسی و نگهداری در محیط آزمایشگاه امکانپذیر است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روحالله فتحی در سمپوزیوم تازههای تحقیقات و درمان ناباروری با اشاره به افزایش بروز و شیوع ناباروری در داخل کشور و جهان گفت: با گذر زمان هر روزه شاهد بروز و شیوع نوع جدیدی از ناباروری در میان افراد هستیم.
وی افزود: حتی با وجود گسترش علم و تکنولوژی در سطح جهان، پیشگیری از ناباروری و درمان آن به طور کامل اتفاق نیفتاده، از سوی دیگر، علاقه و نیاز بشر به بقاع نسل منجر به این شده که دنیای علم و دانش در این عرصه حضور جدی داشته باشد.
دبیرعلمی سمپوزیوم تازههای تحقیقات و درمان ناباروری با بیان اینکه هدف از برگزاری این سمپوزیوم علمی آخرین رویکردهای علمی در حوزه ناباروری، طرح موضوعات و مشکلات آن در حوزه درمان است، گفت: حس توانایی باروری به دلایل غیرپزشکی با رویکرد اجتماعی بسیار حائز اهمیت بوده و این موضوع مدنظر قرار دارد.
فتحی عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که امروزه در ایران و جهان مطرح است، حفظ توانایی باروری افراد در سنین پایین و ایجاد امکان فرزنددار شدن در سنین بالا است، که این موضوع از طریق انجماد سلول جنسی در محیط آزمایشگاهی امکانپذیر است و موفقیتهای زیادی در ایران در این زمینه به دست آمده است.