عادل الجبیر در نشست گفتگوهای مدیترانه مدعی شد که عربستان هیچگونه ارتباطی با اسرائیل ندارد و ریاض منتظر روند صلح اعراب با تل آویو است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسکای نیوز، عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان مدعی شد که که عربستان هیچگونه ارتباطی با اسرائیل ندارد و ریاض منتظر روند صلح اعراب با تل آویو است.
وی در نشست گفتگوهای مدیترانهای بار دیگر ادعاهای ضد ایرانی خود را تکرار کرد و مدعی شد که نقش مخرب ایران از زمان انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ آغاز شد.
الجبیر مدعی شد که انقلاب اسلامی ایران، مرزها را به رسمیت نمیشناسد و تصور میکند که تمام شیعیان متعلق به ایران هستند.
وزیر خارجه عربستان ایران را به ایفای نقش منفی در یمن و نقض قطعنامههای تسلیحاتی متهم کرد و گفت که ایران موشکها را در اختیار حوثیها قرار میدهد.
الجبیر در ادامه ادعاهایش افزود: از سال ۱۹۷۹ سیاستهای ایران همین بوده است، ایران به قوانین بین المللی، اصل عدم دخالت در امور کشورهای دیگر و اصل حسن همجواری بیاعتنا است.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش، علی رغم اسناد متعددی که درباره حمایت ریاض از گروههای تروریستی داعش و القاعده در سوریه وجود دارد، تلاش کرد ایران را به ارتباط با این گروهها متهم کند.
این مقام سعودی در ادامه اظهارات ضد ایرانی اش مدعی شد: ایران اقدامات القاعده و داعش را تسهیل کرده است، ما از اسناد بنلادن در ابوت آباد میدانیم که القاعده ارتباطهای گستردهای با ایران دارد.
الجبیر در حالی ارتباط با رژیم صهیونیستی را تکذیب میکند که مقامهای این رژیم به صورت رسمی اعتراف کرده اند که با عربستان سعودی ارتباط دارند.
وزیر خارجه عربستان درباره روابط ریاض با آمریکا، روسیه و عادی سازی روابط کشورش با رژیم صهیونیستی گفت: ما تقریبا با همه کشورها در دنیا روابط خوبی داریم، غیر از ایران و کره شمالی، با اسرائیل رابطه نداریم، چون منتظر هستیم تا فرایند صلح پیش برود.
آنقدر جلوی دروغگویی های عادل الجیر گرفته نمی شود تا تمام اعمال ورفتار سعودی ها به ایران چسبیده شود .ضرب المثلی است که می گوید اگر دروغی ده بار گفته شوذ تبدیل به راست می شود این کاری است که الجبیر همیشه در مورد ایران انحام می دهد
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.