آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۰۳۱۵
در پیامی به اجلاس «سابان» صورت گرفت

تکرار صحبت‌های بن سلمان در مورد ایران از زبان نتانیاهو

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پیامی به اجلاس «سابان» اظهاراتی مشابه آنچه «محمد بن سلمان»، ولی عهد سعودی علیه ایران گفته، مطرح کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اظهاراتی مشابه صحبت‌های «محمد بن سلمان»، ولی عهد عربستان سعودی در مورد ایران مطرح کرد.

نتانیاهو در پیامی ویدئویی به اجلاس سالانه موسسه «سابان» ایران را به نازی‌های آلمان تشبیه کرد و گفت: ایران «عزمی بی‌رحمانه به کشتار یهودیان دارد.»

وی همچنین گفت: «من مکررا در مورد ایران صحبت می‌کنم، چون تاریخ را خوانده‌ام.»

پیش از این، ولی عهد عربستان سعودی در مصاحبه با روزنامه «نیویورک‌تایمز» ایران را با نازی‌های آلمان مقایسه کرده و مدعی شده بود ایران به دنبال به راه انداختن کشتار در خاورمیانه است.

در ماه‌های اخیر گزارش‌های متعددی از همکاری‌های پشت‌پرده رژیم صهیونیستی و عربستان منتشر شده است. «مایک پومپئو» رئیس آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) هم شب گذشته گفت: تل‌آویو و ریاض در حال همکاری‌های اطلاعاتی هستند. همزمان مواضع دو رژیم در قبال ایران هم به شدت مشابه هم شده و بیانیه یک طرف، از سوی طرف دیگر هم تکرار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار