آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۰۴۴۲
قربانی:

مرکز آموزش‌های مجازی تشکل‌های دانشگاه آزاد راه اندازی می‌شود

مدیرکل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی از راه اندازی مرکز آموزش های مجازی تشکل های این دانشگاه در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد قربانی گلشن آبادی با بیان اینکه تشکل های دانشگاه آزاد در حوزه آموزش های مجازی اقدامات بسیار خوبی انجام داده اند، گفت: مرکز آموزش های مجازی تشکل های این دانشگاه در آینده نزدیک راه‌اندازی می شود.

وی با بیان اینکه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره نشست های متعددی با تشکل های خود برای افزایش و ارتقای توانمندی و حضور فعالانه آنها برگزار کرده‌اند، افزود: ساماندهی وضعیت نمایندگان ریاست دانشگاه در هیات های نظارت به فعالیت های تشکل های دانشگاهیان نیز از دیگر اقداماتی است که در این دوره صورت گرفته است.

مدیرکل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: ساماندهی بخشنامه ها مربوط به فعالیت تشکل‌ها است، به طوری که تمامی بخشنامه ها تجمیع و در مواردی تکمیل شده که به زودی و در صورت تایید به واحدهای دانشگاهی ابلاغ خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار