آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۰۹۹۹
گزارش خبرگزاری دانشجو از افتتاح 160 پروژه درمانی- بهداشتی در خراسان رضوی؛

قاضی‌زاده: باید زمینه را برای حضور بخش خصوصی در سلامت فراهم کنیم/ رشیدیان: بیشترین طرح‌های درمانی- بهداشتی در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده است

۱۶۰ پروژه بهداشتی، درمانی و خدماتی امروز به طور همزمان در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت امروز در مراسم افتتاح از 160 پروژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تالار برج سپید این دانشگاه در مشهد گفت: امروز برای افتتاح 160 پروژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دور هم جمع شده‌ایم که بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها مربوط به حوزه بهداشت و تعدادی هم مربوط به حوزه درمان و آموزش است.

وی در خصوص افتتاح دانشکده طب سنتی مشهد افزود: امیدوارم با افتتاح این دانشکده در مشهد حرکتی با کمک عطاریان قدیمی و طبیبان سنتی شروع کنیم که در کشور فراگیر شود و مانع از کژ رفتاری‌ها و سوء استفاده این میراث ملی توسط عده‌ای شود که عوارض زیادی را به دنبال دارد.

قاضی زاده هاشمی بیان کرد: دخالت بیجای برخی‌ها به نام طب سنتی عوارض زیادی در جامعه به دنبال داشته که امیدواریم مراجع قضایی به این امور رسیدگی کنند و به خصوص دلسوزان طب سنتی خودشان نسبت به این دخالت‌ها واکنش نشان دهند.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: به ثمر رسیدن این پروژه‌ها در دانشگاه علوم پزشکی مشهد حاصل یک کار تیمی بوده است و امیدواریم برج سپید به علم، آموزش و بهداشت انحصار پیدا کند که نتیجه آن رشد دانش و علوم در کشور است.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه به دانشگاه علوم پزشکی مشهد امیدواریم و خوشبختانه این دانشگاه در رتبه بندی‌های مختلف کشور وضعیتی رو به ارتقاء دارد، گفت: مدیریت جدید باید بتواند در عرصه رقابت با سایرین آنچه که شایسته استان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد است را به جا آورد.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: البته مسلم است که نمی‌توان تمام مشکلات را در دوره اول مدیریتی حل کرد بنابراین باید تعیین الویت کرد و به حاشیه پردازی‌ها توجه نکرد که دانشگاه علوم پزشکی مشهد این مسیر را رفت.

وزیر بهداشت بیان کرد: خوشبختانه دانشگاه مشهد وارد بحث‌های سیاسی نشد و در حوزه سلامت خدمت کرد، امیدواریم که این مسیر را دنبال کند و از تمام ظرفیت‌ها استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون که در حال تدوین بودجه سال 97 هستیم امیدواریم بتوانیم به نحوی کارها را پیش ببریم که دغدغه‌ها در حوزه سلامت کمتر باشد و ارائه کنندگان سند تحول سلامت رضایت بیشتری داشته باشند.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: در دوره قبل تعدادی از ارائه کنندگان طرح تحول راضی نبودند که باید در این دوره رضایت آنان را به دست آوریم این طبیعی است که طرفداران و اعضای هیات علمی با نشاط در محل کار خود حاضر شوند.

وزیر بهداشت متذکر شد: کاستی‌ها و معوقات باید به سرعت رفع شود و زمینه را برای حضور بخش خصوصی نیز فراهم کنیم چون این کار باعث افزایش سرانه می‌‌شود و کیفیت خدمات را بالا می‌برد.

وی در پایان اظهار کرد: پروزه‌هایی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهره برداری رسیده از دو منظر سرعت بی نظیر و قیمت تمام شده آنان قابل توجه است.

طرح تحول سلامت در کشور موفق عمل کرده است

در ادامه این مراسم رشیدیان، استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه طرح تحول سلامت در کشور موفق عمل کرده است گفت: در خراسان رضوی در حوزه دانشگاه برای توسعه درمان و سلامت زحمت زیادی کشیده است به طوری که اکنون 30 درصد تخت‌های بیمارستانی استان اضافه شده است و 1200 تخت دیگر در حال ساخت می‌باشد.

وی افزود: به توسعه زیر ساخت‌های درمانی مناطق محروم نیز توجه شده است به طوری که بیشترین طرح‌ها در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده است.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: برای 160 پروژه به غیر از برج سپید 33 میلیارد تومان بودجه هزینه شده است با این وجود فضای حوزه درمانی فضای کار کردن بسیاری دارد که امیدواریم بخش خصوصی نیز در این حوزه مشارکت داده شود که زیر ساخت لازم برای ارائه خدمات درمانی را داشته باشیم.

رشیدیان در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به اینکه این استان بدهی به بخش‌های مختلف دارد گفت: با این وجود بدهی استان بیشتر از متوسط کشور نیست و ما وضعیت بهتری در این خصوص داریم.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر با 40 هزار متر مربع کمبود فضای آموزشی مواجه است

در ادامه دارابی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این دانشگاه در حال حاضر با 40 هزار متر مربع کمبود فضای آموزشی مواجه است، گفت: امیدواریم که این فضاها در دو سال آینده تاسیس شود.

وی بیان کرد: ما اکنون با کمبود نیروهای حاشیه‌ای در بخش خدمات پشتیبانی مواجه هستیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص بودجه پژوهشی و آموزشی دانشگاه گفت: با وجود این که 15 درصد رشد اعتبار پژوهشی و شش درصد رشد اعتبار در آموزش را داشته‌ایم، اما این اعتبارات کفاف بودجه آموزشی و پژوهشی را نمی‌کند.

اتمام پروژه‌های نیمه تمام تا چند ماه آینده

همچنین حسین بحرینی، مدیر توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه 230 پروژه تکمیلی داشته که از 160 پروژه آن بهره برداری کرده است.

وی خطاب به وزیر بهداشت بیان کرد: چنانچه وزارت بهداشت به تفاهم نامه امضا شده با دانشگاه وفادار باشد 27 میلیارد تومان سهم خود را بپردازد پروژه‌های نیمه تمام این دانشگاه در مدت چند ماه به بهره برداری می‌رسد.

به پروژه‌هایی که در دست بررسی و احداث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره و بیان کرد: یکی از این پروژه‌ها مرکز مدیریت بحران و حوادث پزشکی، بیمارستان 320 تخت خوابی شهید هاشمی نژاد می‌باشد که 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و چنانچه وزارت بهداشت کمک کند این پروژه تا یک سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

بحرینی خاطرنشان کرد: از دیگر پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه پروژه اورژانس قائم، پروژه 540 تحت خوابی شرق مشهد و مجتمع چند منظوره آموزشی است.

وی خاطرنشان کرد: دانشکده پرستاری و بهداشت هم وضعیت نامطلوبی دارند و دانشگاه به دنبال مجتمع آموزشی است.

امروز آیین افتتاحیه 160 پروژه عمرانی، بهداشتی- درمانی، خدماتی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با زیربنای بیش از 100 هزار متر مربع با حضور وزیر بهداشت و مسئولان استانی و دانشگاهی برگزاری شد که از جمله این پروژه‌ها می‌توان به مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی، دانشکده طب سنتی، سه کلینیک ویژه، ستاد مرکز بهداشت، تسهیلات زایمانی، دو بلوک زایمانی، 19 پایگاه سلامت شهری، 37 خانه بهداشت، 44 مرکز خدمات سلامت شهری و روستایی، دو مرکز شیمی درمانی، دو آزمایشگاه مرکزی و برج سپید دانشگاه در 9 طبقه و 24 هزار متر مربع زیر بنا اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار