آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۱۱۸۵
آیت‌الله کعبی در گفت‌وگو با «دانشجو»:

تفکرات داعشی همچنان وجود دارد/ نقش موثر نخبگان مسلمان در تحقق اهداف کنفرانس وحدت

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ممکن است که داعش به لحاظ نظامی پایان یافته باشد، اما جنگ نرم همراه با تفکرات ضد انسانی این گروه تروریستی هم چنان ادامه دارد.
آیت الله عباس کعبی نمایتده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به برگزاری سی و یکمین کنفرانس وحدت اسلامی اظهار داشت: حضور میهمانان این کنفرانس از سرتاسر جهان اعم از مفتیان بزرگ اهل سنت، نخبگان جهان اسلام، روسای دانشگاه‌ها و شخصیت‌های سیاسی و علمی نقش بسزا و راهبردی در محقق شدن اهداف این کنفرانس دارد.

وی افزود: گفت و گو و به تفاهم رسیدن افراد حاصر در ابن کنفرانس برای دستیابی به راه حل‌های مشترک جهت تحکیم وحدت از یک سو و مقابله با جریانات تکفیری از سوی دیگر موجب هم افزایی و پیشبرد اهداف پایه‌ای امت اسلامی در تحقق تمدن نوین اسلامی می‌شود.

وی با اشاره به همزمانی برگزاری این کنفرانس با شکست داعش در منطقه توسط جبهه مقاومت تاکید کرد: ممکن است که داعش به لحاظ نظامی پایان یافته باشد، اما جنگ نرم همراه با تفکرات ضد انسانی این گروه تروریستی هم چنان ادامه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار