
کد خبر:۶۵۲۵۱۵
پول مجاز همراه مسافر ۵۰ میلیون ریال تعیین شد/تشکیل شعبه ویژه تخلف غیرمجازها
شورای پول و اعتبار در نشست سه شنبه خود مقرر کرد ورود و صدور پول رایج کشور توسط هر مسافر- شهروند ایرانی یا خارجی- حداکثر تا مبلغ ۵۰ میلیون ریال بلامانع است. همچنین باید شعبه ویژهای برای رسیدگی به تخلف موسسههای غیرمجاز در یکی از دادسراهای تهران تشکیل شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شورای پول و اعتبار در یک هزار و دویست و چهل و یکمین جلسه خود تاکید کرد در صورت رعایت نشدن سقف تعیین شده برای ورود و خروج ریال، با متخلفان وفق ماده ۴۲ قانون پولی و بانکی کشور و همچنین سایر مقررات رفتار میشود.
** شعبه ویژه رسیدگی به تخلف غیرمجازها
** شعبه ویژه رسیدگی به تخلف غیرمجازها
همچنین در جلسه امروز به پیشنهاد دادستان کل کشور مقرر شد شعبه ویژهای در یکی از دادسراهای تهران برای رسیدگی به تخلف مدیران و سهامداران نهادهای پولی غیرمجاز با درخواست بانک مرکزی، تشکیل شود.
بر اساس مصوبه سران و نمایندگان منتخب سه قوه، در این نشست گزارشی درباره آخرین اقدامهای انجامشده برای ساماندهی وضع تعاونیهای غیرمجاز فرشتگان، افضل توس، وحدت، البرز ایرانیان و ثامنالحجج ارائه شد.
شورای پول و اعتبار بر پیگیری شناسایی دارایی هایی که در این تعاونیها از محل منابع سپرده گذاران تهیه شده یا مورد استفاده قرار گرفته است، با هدف تامین حداکثری منافع سپرده گذاران تا ساماندهی نهایی موضوع تاکید کرد.
** پلاسکو
براساس مصوبات این جلسه، حادثهدیدگان آتشسوزی ساختمان پلاسکو که چک برگشتی دارند به مدت ۲ سال از محدودیتهای دستورالعمل حساب جاری برای دریافت دسته چک جدید، مستثنا شدند.
این افراد توسط اتاق اصناف ایران به شورای هماهنگی بانکها و در نهایت به بانکهای عامل مربوط معرفی میشوند.
بر اساس این مصوبه، چکهای برگشتی مربوط به دستهچکهای جدید صادر شده، مشمول این حکم نمیشود.
سی ام دی ماه پارسال نیز ساختمان پلاسکو پس از سه ساعت آتش سوزی، فروریخت.
در مجموع یک هزار و ٢٠٠ واحد تولیدی در مجتمع تجاری پلاسکو وجود داشت که براساس آمارها ۵۶۰ واحد آن، فعال بود.
۱۵ هزار میلیارد ریال خسارت به این واحدها وارد شد و چند هزار کارگر بیکار شدند.
بخش زیادی از کسبه این ساختمان در صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پیراهن بودند که ۹۹ درصد آنان از این واحدها به عنوان «مرکز پخش» استفاده میکردند. همچنین ۱۸۰ واحد در این ساختمان تولیدکننده و فروشنده دیگر اقلام بودند.
در این ساختمان ۴۰۰ واحد پیراهن دوز، ۶ واحد کشباف، هشت واحد صنف خیاطان و ۲۰ واحد تولیدی کفش فعال بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
خدا قوت،خدا قوت
پاسخ