رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه قم گفت: در برخی رشتهها از جمله رشته اقتصاد اسلامی میتوانیم با استفاده از ظرفیتهای دانشگاه و شهر مقدس قم تبدیل به قطب علمی در کشور شویم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سعید فراهانی فرد رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه قم ضمن اشاره به پتانسیلهای گسترده شهر مقدس قم و همچنین مراکز تحقیقاتی متنوع در این شهر، با اشاره به پذیرش دانشجو در مقطع دکتری رشته اقتصاد اسلامی گفت: در برخی رشتهها از جمله رشته اقتصاد اسلامی میتوانیم با استفاده از ظرفیتهای دانشگاه و شهر مقدس قم تبدیل به قطب علمی در کشور شویم.
فراهانی فرد ادامه داد: در سال ۱۳۹۴ دانشگاه توانست مجوز مقطع کارشناسی ارشد دو رشته اقتصاد اسلامی و بانکداری اسلامی را دریافت کرده و در همان سال هم دانشجو بپذیرد که از این رشته دانشجویانی فارغ التحصیل شده اند.
رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه قم افزود: با توجه به اینکه رشتهی اقتصاد اسلامی از رشتههای نوپا و جدیدی است که چند سال است در دانشگاههای مطرح کشور در حال ارائه است، ایجاد چنین رشتهای ما را در شمار معدود دانشگاههای اصلی کشور همچون دانشگاه تهران، علامه طباطبایی، اصفهان، شیراز و تبریز قرار داده که توانایی ارائه این رشته را داراست.
وی تصریح کرد: با تلاشهایی که در مجموعه دانشکده با شورای گسترش وزارت علوم صورت پذیرفت، مجوز پذیرش دانشجوی دکتری از اسفند سال گذشته به رشته اقتصاد اسلامی این دانشکده داده شد و توانستیم امسال ۷ دانشجوی دکتری را پذیرش کنیم که این مهم به رشد و شکوفایی سطح علمی دانشکده، دانشگاه و دانشجویان کمک شایانی خواهد کرد.
فراهانی فرد ضمن پر اهمیت دانستن ظرفیتهای مهمی که به برکت هم جواری با آستان مقدس کریمه اهل بیت و حوزههای علمیه ایجاد گردیده است گفت: وجود حوزههای علمیه، پژوهشکده هایی همچون فرهنگ و اندیشه اسلامی، حوزه و دانشگاه و موسسه امام خمینی (ره) باعث میشود که در صورت برنامه ریزی مناسب و استفاده بهینه از این ظرفیت ها، این شهر و همچنین دانشگاه قم را به عنوان قطب اقتصاد اسلامی دانشگاههای کشور تبدیل کرد.
رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه قم در زمینه تنوع شاخههای کارشناسی ارشد در رشتههای مدیریت افزود: در سالهای اخیر توانستیم این تنوع را ایجاد کرده و دانشجو بپذیریم و امیدواریم در سالهای آینده بتوانیم با کمکهای دانشگاه و پذیرش اعضای هیئت علمی متناسب و مکفی در این رشته ها، شاهد پذیرش دانشجو در مقطع دکتری این رشته و همچنین رشته حسابداری باشیم.
وی ضمن ارزیابی مثبت تغییر مکان دانشکده اقتصاد از ساختمان شهید بهشتی به ساختمان پروفسور حسابی به مساله اقتصاد مقاومتی و تشکیل کمیتهای در این محور در دانشگاه پرداخت و بیان کرد: یکی از نقاط مثبت این جلسات ایجاد کمیته انرژی در سطح دانشگاه است که با همکاری مدیریت فنی دانشگاه و اعضای هیئت علمی دانشکده مدیریت به وقوع پیوسته و به پیشرفتهای خوبی دست یافته اند و در افقهای بلند مدت، فواید و پیشرفتهای بیشتری را برای دانشگاه داشته باشد.
فراهانی فرد تصریح کرد: دانشکده مدیریت و اقتصاد از دانشکده هاییست که علاوه بر مباحث نظری و تئوری که دانشجویان میخوانند لازم است که مهارت هایی را هم در کنار این مسائل یاد بگیرند تا آنچه که خوانده اند برایشان قابل استفاده باشد به همین منظور در این دانشکده کارهای مختلفی انجام میگیرد که میتوان به بازدیدهای علمی از مکانهای صنعتی، اداری، بانکی و.. هم از طرف اساتید محترم و هم انجمنهای علمی و یا تفاهم نامهای که با سازمان فنی و حرفهای استان قم جهت گذراندن دورههای کارورزی و کارآفرینی در دانشگاه صورت پذیرفته اشاره کرد.
رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه قم تصریح کرد: سعی ما تاکنون بر این بوده است که اساتید مدعو از اساتید دارای تجربه و سابقه مثل مدیران صنعتی و یا مدیران بانکها باشند تا علاوه بر علم مورد نیاز از تجربه خوبی نیز برخوردار بوده و بتوانند این تجربه را به دانشجویان نیز منتقل نمایند.
وی در پایان بیان کرد: امیدواریم که با ترکیب مباحث علمی و تئوری در فضای دانشگاه و بیرون از آن شاهد پیشرفتهای بسیاری چه برای دانشگاه و شهر مقدس قم و چه برای دانشجویان را شاهد باشیم و در چشم انداز بلند مدت شاهد نقش پررنگ این حوزه باشیم.