
کد خبر:۶۵۳۸۰۵
بیگی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
نباید ضرر خودروسازان را از بیتالمال پرداخت کرد/ کیفیت همیشه قربانی مصلحتاندیشیها است
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: به هیچ وجه روا نیست که بخواهیم ضرر صنعت خودروسازی را از جیب مردم پرداخت و این هزینه را به آنها تحمیل کنیم.

احمد علیرضا بیگی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به شرایط کنونی صنعت خودروسازی داخلی اظهار داشت: مهمترین مشکل ما این است که صنعت خودروسازی تحت پوشش سیاست های دولت است و برهمین اساس دولت خود را ضامن نفع و سود کارخانجات تولید خودرو می داند و ازقِبَلِ کارخانجات خودروسازی بهره مند می شود.
وی با اشاره به سایه اندازی دولت در صنعت خودروسازی داخلی، افزود: این موضوع موجب شده تا تولید کنندگان داخلی نتوانند در عرصه رقابت با محصولات مشابه خارجی خود توفیقاتی به دست آورند.
وی با اشاره به سایه اندازی دولت در صنعت خودروسازی داخلی، افزود: این موضوع موجب شده تا تولید کنندگان داخلی نتوانند در عرصه رقابت با محصولات مشابه خارجی خود توفیقاتی به دست آورند.
بیگی با بیان اینکه دولت درصدد است تا با اعمال تعرفه برای واردات خودرو کاستی های این حوزه را جبران کند تصریح کرد: این در حالی است که اقدامات دولت هیچ کمکی به پیشرفت صنعت خودروسازی داخلی نخواهد کرد از ابتدا قرار بود سالیانه ده درصد از تعرفه های خودروهای وارداتی کاهش یابد تا به مقطعی برسیم که دیگر تعرفه ای بر آنها اعمال نشود و از سوی دیگر مقرر شده بود که امکانی فراهم شود که صنعت خودروسازی بتواند با محصول مشابه خارجی رقابت کند اما متاسفانه چنین شرایطی پیش نیامده است.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس تاکید کرد: باید زمینه را برای خصوصی سازی صنعت خودرو و به دنبال آن فراهم آوردن امکان رقابت محصولات داخلی را در کشور ایجاد کنیم در حال حاضر ما از رقابت با محصول مشابه خارجی هراس داریم و از خصوصی سازی صنعت خودرو نیز استقبال نمی کنیم و متاسفانه کیفیت محصولات داخلی تحت الشعاع برخی مصلحت اندیشی ها قرار می گیرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: به هیچ وجه روا نیست که بخواهیم ضرر صنعت خودروسازی را از جیب مردم پرداخت و این هزینه را به آنها تحمیل کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.