آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۵۲۹
بهگام در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

نگاه سیاسی و جناحی در انتخاب برخی مسئولان وجود دارد

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه گفت: وقتی یک مسئول غیر بومی برای خدمت در یک منطقه‌ای انتخاب شد، به این دلیل است که آن منطقه شخصی را در حد آن مسئولیت ندارد و یا دید سیاسی و جناحی در انتخاب‌ها حاکم شده است.

محمدرضا بهگام، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: وقتی یک مسئول غیربومی برای خدمت در یک منطقه‌ای انتخاب شد، دلیلش می‌تواند این موضوع باشد که آن منطقه شخصی را در حد آن مسئولیت ندارد و یا دید سیاسی و جناحی در انتخاب‌ها حاکم شده که در پیش گرفتن هر دو رویه به معنای واقعی کلمه مذموم است و نباید چنین روشی را دنبال کرد. 
  
 بهگام افزود: در صورتی که نگاه سیاسی و جناحی در عرصه‌های مختلف حکم‌فرما شود، نمی‌توان به صورت شایسته و درست به اقشار مختلف مردم در گوشه گوشه استان خدمات مورد انتظارشان را ارائه داد؛ بنابراین باید رویکرد فراجناحی وجود داشته باشد.

وی افزود: در سال‌های گذشته استاندار با تشکل‌های دانشجویی دیدار سالانه ترتیب می‌داد؛ این برنامه‌ها بیشتر جنبه نمایشی و فرمایشی برخوردار بود و کارکرد چندانی نداشت؛ بنابراین برای اصلاح روش‌ها و نگاه‌ها به برنامه‌هایی از این دست اقدام کرده و تشکل‌های باسابقه و فعال را هم به این چنین نشست‌ها دعوت کرد.

این فعال دانشجویی بر لزوم افزایش جلسات با جامعه دانشجویی استان تاکید کرد و ادامه داد: مقام معظم رهبری سالانه بیش از دو بار با دانشجویان دیدار می‌کنند؛ بنابراین انتظاری که وجود دارد، این است که مسئولان استانی ضمن الگوبرداری از ایشان دیدار‌های مفید و سازنده بیشتری با قشر دانشجو و فرهیخته داشته باشند.

بهگام در ادامه مهم‌ترین مطالبه جامعه دانشگاهی از مسئولان را تلاش برای رفع ریشه بیکاری دانست و تصریح کرد: برای دادن وام‌های میلیاردی و داشتن مسئولان با سرمایه ۱۰۰ و بعضا هزار میلیاردی پول و منبع مالی در کشور وجود دارد؛ اما برای خدمت به مردم، ایجاد اشتغال و بازسازی مناطق زلزله‌زده کشور پول نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار