کد خبر:۶۵۵۵۳۰
قزلباش:

۵۱ میلیارد تومان در دانشگاه علوم پزشکی زنجان با کسری بودجه مواجه هستیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: در سال‌جاری ۵۱ میلیارد تومان کسری بودجه داریم که در صورت عدم تامین مالی، ارائه خدمات در حوزه سلامت با مشکل مواجه خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در  نشست خبری روز گذشته گفت: یکی از موضوعاتی که باید درخصوص آن بیشتر صحبت کنیم، خطوط کلی که تیم راهبردی دانشگاه در حوزه سلامت خواهند داشت، است.

قزلباش با اشاره به برنامه طرح تحول سلامت، اظهار کرد: براساس این طرح، در حوزه درمان شاهد اتفاقات بسیارخوب در ۴ سال گذشته بودیم که در قالب بسته‌های مختلف، جذب اعتبارات خوب، همراه با ارتقاء شاخص‌ها در زمینه‌های مختلف درمانی انجام شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: بسته کاهش فرانشیز و دریافتی از بیماران که علیرغم مشکلات موجود مالی و اقتصادی دولت و وزارت بهداشت استمرار یافته و امیدواریم که با بازنگری بسته‌ها، طرح به همین قوت ادامه یابد.

وی با بیان اینکه با در نظر گرفتن واقعیت‌های اقتصادی جامعه، ارتقاء سلامت و کاهش هزینه و توزیع عادلانه امکانات و امکان دسترسی عادلانه مردم به خدمات، ادامه خواهد یافت تصریح کرد: بسیاری از طرح‌های درمانی افتتاح شده و بخشی نیز تا آخر سال و نیمه اول سال ۹۷ به ثمر خواهد نشست.

قزلباش بسته خدمتی حاشیه شهرها، پرونده الکترونیک سلامت، پروند ارجاع الکترونیکی و خطرسنجی بیماری‌ها و خدمات دندانپزشکی را از جمله برنامه‌های حوزه بهداشت در طرح تحول عنوان و اظهار کرد: ارائه خدمات دندانپزشکی در بین افراد زیر ۱۴ سال در مناطق محروم به صورت رایگان انجام می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه یکی از سیاست‌های دولت، گسترش خدمات دندانپزشکی و کاهش هزینه‌های مربوط به آن است، از توجه جدی وزارت بهداشت به بحث بیماری‌های غیر واگیر خبر داد و افزود: بیشترین علت مرگ‌ها درحال حاضر به سبب بیماری‌های قلبی و عروقی و مغزی (سکته‌ها) است، که بر طبق مطالعات و اقدامات انجام شده، اگر به طور دقیق سیستمی باشد که در ساعات اولیه بتواند اقدامات موثر درمانی برای بیماران دچار سکته انجام دهد، علاوه بر جلوگیری از بسیاری از مرگ‌ها، حتی فرد به زندگی عادی قبل از سکته و توانایی‌های بهتر نیز دسترسی می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه طرح تحول در آموزش هم از سال گذشته در قالب ۱۲ بسته در حیطه‌های مختلف درحال پیگیری است، ادامه داد: از ظرفیت دانشگاه‌ها در زمینه آموزش، پژوهش، تبادلات بین‌المللی، تولید دارو و تجهیزات، پذیرش دانشجو و گردشگری پزشکی نیز استفاده می‌کنیم.

قزلباش با اشاره به اینکه پرداختن به سازمان‌های مردم نهاد، خیریه‌ها و تشکیل کارگروه سلامت به صورت جدی مورد توجه است، اظهار کرد: به منظور جلوگیری از هدر رفت سرمایه و موازی‌کاری، توجه به سازمان‌های خیریه حوزه سلامت در اولویت قرار می‌گیرد که به همین منظور، معاونت امور اجتماعی در دانشگاه‌های قطب کشور جهت تعامل سازنده با سازمان‌های مردم نهاد و خیریه‌ها ایجاد شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با یادآوری اینکه در سال‌جاری ۵۱ میلیارد تومان در دانشگاه علوم پزشکی با کسری بودجه مواجه هستیم، ادامه داد: امید است با اقدامات جدی دانشگاه، بتوانیم این کسری را به خوبی مدیریت کنیم و به گونه‌ای حرکت کنیم که برای مردم مشکلی پیش نیاید؛ چراکه استمرار ارائه خدمات درمانی، نیازمند هزینه است و در صورت عدم تامین مالی، در ارائه خدمات در حوزه سلامت با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی با اشاره به طرح تحول در حوزه غذا و دارو، یکی از دغدغه‌های دانشگاه را تامین دارو به ویژه داروی بیماران خاص ذکر کرد و افزود: از آنجائیکه وضعیت اقتصادی در این مهم موثر است و دانشگاه به شدت دچار مشکل است، سعی می‌کنیم این امکانات در دسترس همگان قرار گیرد.

قزلباش با اشاره به تفاهم‌نامه سه جانبه بین دانشگاه علوم پزشکی زنجان، استانداری و وزارت بهداشت جهت ارائه هرچه بهتر خدمات جامع همگانی و عادلانه سلامت به مردم و تکریم ارباب رجوع، گفت: در این راستا، بخشی از طرح‌ها افتتاح شده و بخشی دیگر در دهه فجر و سال ۹۷ به بهره‌برداری خواهد رسید.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار