کوچکینژاد در گفتوگو با دانشجو:
آقای نماینده! حرفی نزنید که مستضعفین جامعه را ناراحت کند/ حقوق نمایندگان بیشتر از خیلی از مردم است
نماینده مردم رشت گفت: مردم ناراحت میشوند زمانی که میبینند نمایندهای ۵ میلیون تومان حقوق میگیرد، اما حقوق آنها تنها حدود یک میلیون تومان است.
جبار کوچکینژاد، نماینده مردم رشت در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اظهارات اخیر یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه حقوق ۵ میلیون تومانی نمایندگان مبلغ ناچیزی است، اظهار داشت: مردم حق دارند نسبت به حقوق ۵ میلیون تومانی نمایندگان در برابر حقوق ناچیز خود معترض باشند. آنها معتقدند در حالی حقوق نمایندگان رو به افزایش است که از بسیاری امکانات نیز برخوردار هستند.
وی در ادامه افزود: درست است که میزان حقوق نمایندگان در سطح جهانی مبلغ چشمگیری نیست، اما مردم ما نیز فقیر هستند سطح درآمدی شان بسیار پایین است ناراحت میشوند زمانی که میبینند نمایندهای ۵ میلیون تومان حقوق میگیرد، اما حقوق آنها تنها حدود یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.
نماینده مردم رشت یادآور شد: مردم معتقد هستند که نمایندههای مجلس نماینده قشر مستضعفینی هستند که با رای آنها توانسته اند به مجلس راه پیدا کنند، چرا که معمولا در رای گیریها مستضعفین و اقشار کم درآمد جامعه بیش از سایر اقشار در عرصه رای گیری شرکت میکنند؛ بنابراین آنها انتظار دارند که نمایندگان دغدغه سفره مردم را داشته باشند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: درست است که هزینه نمایندگی بالا است بنده پیش از این مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان بودم. آن زمان هزینههای جانبی کنونی را نداشتم، اما اکنون که پذیرفتیم نماینده شویم باید این هزینهها را نیز بپذیریم.
کوچکی نژاد با بیان اینکه بهتر است به گونهای صحبت کنیم که سخنان ما مردم را آزار ندهد، خاطرنشان کرد: در همین مجلس بسیاری از افراد حقوق نمایندگی را نمیگیرند. اساتید دانشگاه ها، قضات و پزشکان ترجیح میدهند حقوق ۵ میلیون تومانی مجلس را دریافت نکنند و به جای آن حقوق بالای ۱۰ میلیون تومانی خود را بگیرند به طور مثال نمایندهای در مجلس کنار بنده مینشیند که دو برابر من حقوق دریافت میکند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.