محاکمه و مجازات عوامل اصلی فتنه نزد مردم یک مطالبه و خواسته عمومی است و حصر آنان، بزرگترین لطفی است که نظام در حقشان اعمال کرده است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- رحیم رضاخانی*، ۹ دی روزی فراموش نشدنی در حافظه تاریخی ملت ایران به واسطه خلق حماسه عاشورایی در دفاع از ولایت فقیه و دستاوردها و ارزشهای نظام است، این روز مهم که روز بصیرت و میثاق با ولایت نامیده میشود نمونهای روشن از ولایتمداری ملت و همیشه در صحنه بودن آنان برای دفاع از نظام مردم سالار خود است.
با تشخیص به موقع و عمل به هنگام مردم در جریان شناسی عقبه فتنه ۸۸ و هجمهای که فریب خوردگان داخلی با برنامه ریزی پشت پرده دشمنان انقلاب اسلامی به سرکردگی استکبار جهانی به اصل نظام صورت گرفت، در روز ۹ دی حماسهای خلق شد که در تاریخ انفلاب اسلامی ماندگارشد. همچنان که در بحرانهای ۳۸ ساله انقلاب اسلامی الطاف الهی پشت سر این نظام بوده است، خنثی شدن فتنه ۸۸ را در وهله اول باید لطف الهی و سپس نقش روشنگرانه و مدیریت هوشمندانه رهبر معظم انقلاب و بصیرت سیاسی مردم دانست.
۹ دی را باید پیروزی بصیرت بر بی بصیرتی خواصی دانست که آگاهانه با طناب پوسیده فتنه گران در چاه نفاق افتادند و مسیر خود را از انقلاب جدا ساختند که ملت نیز به خوبی پاسخ آنان را در جای خود به روشنی داد، وجود نعمت مقدس ولایت فقیه یکی از الطاف الهی بود که با هدایت و رهبری هوشمندانه خویش کشتی انقلاب را از طوفان نفاق و دورویی سران فتنه و دشمنان قسم خورد انقلاب به سلامتی برای بار چندم به ساحل امنیت و آرامش بازگرداند.
ولایت مداری و اطاعت از ولی فقیه مهمترین درسی است که باید در زمان فتنه در مقابل فتنه گران در وجود خود و دیگران داشت تا گرفتار انزوال و گمراهی نشویم، باید از ۹ دی به روشنی فرا گیریم بحث بصیرت افزایی در مسائل مختلف علمی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است که مقابله عینی با مسئله نفوذ مدنظر مقام معظم رهبری است، بر هم زدن معادلات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی فتنه گران در تمام زمانها یکی دیگر از مهمترین درسهایی است که با اجرای منویات مقام معظم رهبری و عملی نمودن فرمایشات ایشان زمینه ۹ دی میتوان از آن برداشت نمود.
آنچه که در روز ۹ دی بیشتر قابل تامل است، حضور چشمگیر نسل سوم انقلاب در این حماسه بود که با زبان گویا و فریادهای رسا و حضور شفاف و بیان شعارهای برگرفته از مبانی انقلاب، پیام خود را بدینگونه به دنیا اعلام کردند که این انقلاب را سالم تحویل گرفته و سالم به نسلهای بعدی تحویل خواهیم داد.
خیزش نسل سوم در این حماسه برگرفته از غیرت و تعصب دینی جوانان غیور این مرز و بوم بود که به همراه توده مردم، وقتی فهمیدند که تقلب در این انتخابات بهانه است و پای یک فتنه در میان است و چگونه فتنه گران در روز عاشورا و قیحه سرایی میکنند و پا روی ارزشها میگذارند و جریان فتنه برای شکستن خط ولایت درکشور و حمله کردن به عمود اصلی خیمه نظام، یعنی اصل ولایت است، خونشان به جوش آمد و غیرت آنها به حماسه ۹ دی منجر گردید.
به خاطر نقش بی بدیل این حماسه در بالندگی انقلاب، مقام معظم رهبری فرمودند «حماسه ۹ دی باید در تاریخ ماندگار بماند» حضور پرشکوه همه ساله اقشار مختلف مردم در همایش روز ۹ دی نشانه بصیرت و آگاهی و وفاداری به آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی است.
حماسه میلیونی ۹ دی و مشت گره کرده و شعارهای کوبنده ملت در محکومیت فتنهگران به روشنی این واقعیت را نشان میدهد که محاکمه و مجازات عوامل اصلی فتنه نزد مردم یک مطالبه و «خواسته عمومی» است، هشت سال از آن حماسه بینظیر عاشورایی میگذرد، و امروز شاهد حرکتهای خزنده و هدفدار وابستگان این جریان برای دستیابی به دو هدف عمده هستیم. «تطهیر جریان متبوع خود» و پس از آن «مظلومنمایی حصرشدگان فتنه و تلاش برای آزادی آنان» اما رهبران این جریان فکری بدانند اولا گذشت زمان موجب نخواهد شد که خواستههای به حق ملت ایران در مجازات عوامل و دستاندرکاران این هشت ماه فتنه و در راس آن سران فتنه به دست فراموشی سپرده شود. ثانیا بدون شک حصر سران فتنه، بزرگترین لطفی است که نظام در حق آنان اعمال کرده است.
۹ دی روز ادای دین مردم به انقلاب و شهدای گرانقدر آن بود و روزی بود که بار و وظیفه امانتداری را برگردن مسئولین کشور سنگینتر نمود و ملت به مسئولین و جریانهای سیاسی درس ادای وظیفه و وفای به عهد دادند که امید است مسئولین و جریانهای سیاسی مختلف این درس ماندگار و تاریخی ملت را فراموش نکرده و سرلوحه کار و وظیفه خود قرار دهند، در روز نهم دی ماه ۱۳۸۸، مشروعیت سیاسی نظام اسلامی ایران بار دیگر با حضور خودجوش دهها میلیونی مردم در تهران و تمامی شهرهای دیگر کشور به جهانیان اعلام گردید.