معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: از سه سال گذشته فعالیت مرمت و بازسازی را در دانشگاه تهران شروع کردهایم و حدود ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان صرف هزینه به سازی و نوسازی خوابگاههای دانشجویی کردیم.
حسن به نژاد، معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص بحث ایمنی و امنیت ساختمانهای آموزشی و خوابگاهی دانشگاه تهران گفت: ما از سه سال گذشته فعالیت مرمت و بازسازی را در دانشگاه تهران شروع کردیم. طی یک سال گذشته که وضع مالی دانشگاه نیز خیلی خوب نبود، حدود ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان صرف هزینه به سازی و نوسازی خوابگاههای دانشجویی کردیم.
به نژاد ادامه داد: شرایط دانشگاه طوری نبود که بتواند از محل اعتبارات خود تمام این هزینه را خرج کند به همین خاطر با کمک خیرین، بخش خصوصی و صندوق رفاه قادر به انجام چنین کاری شدیم.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران با توجه به اینکه سقف توان دانشگاه با کمکهای خارج از دانشگاه در همین حد بوده است، خاطرنشان کرد: برای حرکتهای بزرگتر باید نهادها و ارگانهایی مثل مجلس و سازمان برنامه و بودجه دخیل شوند. رئیس دانشگاه تهران سال گذشته به اینکه ۷۰ درصد ساختمانهای آموزشی و خوابگاهی دانشگاه تهران دچار فرسودگی هستند اشاره کرده بود و ما سعی داریم تا یک سال آینده به طور کامل حدود ۹۰ درصد این ساختمانها از لحاظ ایمنی تجهیز شده باشد.
وی با اشاره به اینکه برخی از ساختمانهای دانشگاه تهران به عنوان میراث فرهنگی کشور محسوب میشوند، تصریح کرد: بعضیها در کشور ساختمانهای ۳۰ ساله را تخریب و از نو میسازند، اما این برای همه جا صدق نمیکند. دانشگاه تهران از سال ۱۳۱۳ ساختمانهایی را در خود بنا داشته است که در حال حاضر شرایط شان از بسیاری از ساختمانهای دانشگاههای دیگر مناسبتر است.
به نژاد ادامه داد: البته ما در کوی دانشگاه تهران دو خوابگاه مصلی نژاد و جلال را به صورت کامل تخریب و نوسازی کردیم؛ لذا ما قصد نداریم همه خوابگاهها را خصوصا خوابگاههایی که از دهه ۷۰ به این طرف ساخته شده اند در پروسه تخریب ببریم چرا که تعدادی از آنها با صرف هزینه بودجه ، مرمت و بازسازی میشوند.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: در سال گذشته کل خوابگاههای چمران بازسازی شدند. خوابگاه ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ و ۱۷ کوی دانشگاه، خوابگاه ۵ فاطمیه و در سطح شهر خوابگاه ادوارد برن، عطار، نصرت و قدس بازسازی شده اند.