رئیس اندیشکده یقین گفت: فتنه ۸۸ هشت ماه طول کشید، اما مردم در ۹ دی آن سال انقلاب پنجم را علیه شانزده سال انحراف فکری که لیبرالیزم به اسم اسلام رقم زده بود را شکل دادند،
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین در مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی که به همت بسیج دانشجویی مدرسه عالی شهید مطهری برگزار شد با بیان اینکه سریع القلم، نیلی و زیباکلام مصیبتی را که امروز با آن مواجه ایم در سفره ملت گذاشتند، گفت: بنیادی که این ملت را بیچاره کرده است لیبرالیسم همین آقایان است و این در حالی است که امام خمینی میفرمود: تا وقتی که من زنده هستم نخواهم گذاشت این مملکت دست لیبرالها بیفتد و البته زمانی هم که فرزندان روح الله هستند لیبرالها در این مملکت و در سطح جهان امکان اینکه آرامش داشته باشند را نخواهند داشت.
عباسی بیان کرد: شکایت آمریکا این است که من به دنیا ثابت کردم که بدون آمریکا کسی نمیتواند روی پا بماند، اما مردم ایران ۳۸ سال بدون من روی پای خود ایستاده اند و این دهن کجی به نظام کاپیتالیستی و بتی به نام آمریکاست.
وی با بیان اینکه تکیه ما به خداست و کدخدا را باور نداریم، افزود: ما به خداوند بسنده کرده ایم لذا ریشه آمریکا در کشورمان کنده شد.
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه اگر نام بنی صدر را از اول کتاب اقتصاد توحیدی که او نوشته حذف کنیم تصور خواهید کرد که این کتاب را یکی از فضلای حوزه علمیه نوشته گفت: بنی صدر این کتاب را در تلویزیون درس میداد، اما لیبرالیسم را پیاده میکرد.
عباسی افزود: روزی که اردوغان در سال ۱۹۸۲ میلادی در ترکیه قدرت را به دست گرفت خبرنگاری از من پرسید که با روی کار آمدن اسلام گراها در ترکیه تحولات جهانی را چگونه ارزیابی میکنید که من در پاسخ به او گفتم درست است که آنها اسلام گرا هستند، اما من نگاه نمیکنم که در صحنه ادعای اسلام میکنند بلکه به این نگاه میکنم که پشت اینها کدام عالم بزرگ دینی قرار دارد. واقعیت این است که دین داری جریان اردوغان به هیچ عالم دینی متصل نیست و همین عبدالله گولن که سال گذشته با هم درگیر شدند تئوریسن دینی آنها بود و بعد با هم دچار مشکل شدند و به دنبال آن خیلیها را زندانی و نابود کردند.
وی به پدیده اسلام منهای روحانیت و پدیده روحانیت منهای اسلام به عنوان یک پدیده خطرناک اشاره کردو گفت: در طول یکی دو دهه اخیر با پدیده خطرناک روحانیت منهای اسلام روبرو شدیم یعنی کسانی در راس کلان حکومت قرار گرفتند که لباس دین به تن داشتند به عنوان نمونه شعار یکی از آنها این بود که اگر خواستههای دین با خواستههای مردم در تعارض قرار بگیرد دین و منادیان آن به زاویه رانده میشوند. من همان موقع در یک برنامه تلویزیونی گفتم که این دوستمان اگر در قوم سدوم بود خواسته این قوم با خواسته حضرت لوط در تعارض قرار داشت با این وجود ایشان در کدام دسته قرار میگرفت آیا جزو دین حضرت لوط و یا جزو خواسته مردم قرار میگرفت.
وی اظهار کرد: رئیس جمهور فعلی زمانی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام بود کتاب ۸۰۰ صفحهای نظامهای اقتصادی را که سند حکومتی مجمع است، نوشت. بحث این است که در این کتاب ۸۰۰ صفحهای حتی یک آیه از قرآن یک روایت از معصومین و یا یک نقل قول اقتصادی از امام و یا رهبر معظم انقلاب مطرح نشده است با این وجود در صفحه ۷۸۸ این سند روحانی نوشته است که الگوی مطلوب در جمهوری اسلامی برای توسعه، مکتب نهادگرایان و نئوکینزیهاست و بعد امروز نئوکینزیها در دانشگاه شریف میگویند که این ربطی به ما ندارد و چه کسی گفته که این لیبرالیسم است گویا آنها دچار آلزایمر شده اند، چون این سندی را که در مجمع تشخیص مصلحت نظام با پول بیت المال آماده کرده بودند و این اساتید در نوشتن آن نقش داشتند موجب ناراحتی رهبر معظم انقلاب شده بود و ایشان نیز گفته بودند که الگوی مطلوب توسعه نه بلکه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت.
وی با بیان اینکه تئوریسنهای روحانی در دانشگاه شریف پای سند نظامهای اقتصادی روحانی بوده اند و سخنگوی دولت هم دو سه بار در تلویزیون گفته که این سند مبنای برنامه اقتصادی کشور است، افزود: مردم نباید گول ظاهر لباس روحانیت برخی از مسئولان جمهوری اسلامی را بخورند امروز خطر روحانیت منهای اسلام و خطر دوستانی که ظاهر دینی دارند، اما مسئله آنها کدخداست زمینه فتنه است و جای حق با باطل عوض میشود.
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه لیبرالها چه پدیده منحوس، نجس و کثیفی هستند که امام این همه از دست شان شاکی بود، گفت: لیبرالها سرپل نفوذ استکبار و نظام سلطه هستند و کسی که لیبرال باشد حتما سرپنجه نفوذی دشمن است.
عباسی با اشاره به اینکه پس از جنگ وقتی که جریان لیبرال، سازندگی را شروع کرد در کنار آن طرحهای بانک جهانی و صندوق بین المللی پول را نیز پیاده کردند و با اجرای آنها اثرات این طرحها بعد از ۲۰ سال دارد خود را نشان میدهد، تصریح کرد: با اجرای طرحهای بانک جهانی و صندوق بین المللی پول جامعه بورژوازی در کشورمان شکل گرفت و آنچه را که امروز به آنها میگوییم اشرافی گری، کاخ نشینی، حیات لاکچری، سوپراستاریزم و یا سازوکارهای سلبریتی اینها مولفههای روبنایی نوعی زندگی به نام زندگی بورژوازی است با این وجود زندگی بورژوازی که ضد زندگی دفاع مقدس و ضد حیات الهی در نوع سبک زندگی اسلامی بود در جامعه ما نهادینه شد.
وی با بیان اینکه با نهادینه شدن بورژوازی جریان دوم خرداد در کشورمان به وجود آمد، افزود: در دور دوم ریاست جمهوری هاشمی و در دوره سازندگی عین اتفاقاتی که امروز رخ داده روی داد و مردم به خیابانها ریختند. مثلا در اسلام شهر، شیراز، مشهد، اراک و قزوین و در همین اسلام شهر و نسیم شهر یک فاجعه رخ داد.
رئیس اندیشکده یقین گفت: در آن زمان آقای کرباسچی وقتی که شهردار تهران بود به همراه هاشمی رفسنجانی نظریهای را دنبال میکردند و این نظریه آن بود که آن قدر تهران را گران کنند تا دیگر کسی از شهرستانها نخواهد به تهران بیاید و البته آنها رسما در نماز جمعه هم گفتند وقتی که توسعه اتفاق بیفتد بعضیها زیر چرخ توسعه یافتگی میمانند، ولی توسعه به وجود میآید در هر حال با اجرای این نظریه حاشیه نشینی به وجود آمد به گونهای که در شهر کرج و شهر تهران محلههای حاشیهای با ۷۰۰ هزار نفر جمعیت به وجود آمد و این در حالی است که در برخی مراکز استانها کمتر از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت داریم.
وی با بیان اینکه در مشهد چهار شهرک حاشیه نشین وجود دارد که رهبر معظم انقلاب نیز با لباس مبدل وضعیت اسفناک این شهرکها را از نزدیک مشاهده کرده اند افزود: در ام القرای مذهبی ما شهرکهای حاشیهای با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مستضعف وجود دارند.
عباسی با بیان اینکه در دوره دوم هاشمی و شلوغیهای اسلامشهر، چهاردانگه و نسیم شهر فاجعهای رخ داد که تعداد زیادی آدم کشته شدند افزود: همین سیاستهایی که الان روحانی پیاده میکند با حضور وزرای همین دولت در دوره دوم دولت سازندگی اجرا شدند که در نتیجه این سیاست ها مردم به خیابانها ریختند.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه در آن زمان در مشهد نیز مردم به خیابانها ریختند و فاجعهای دیگر به وجود آمد تصریح کرد: در شهر اراک و شیراز وضعیت به گونهای بود که نظام یک تکان وحشتناکی خورد؛ البته ماجرای آن روز نیز مانند امروز نه یک ماجرای سیاسی بلکه یک ماجرای معیشتی بود که به دنبال آن دولت هاشمی افول کرد و دولت اصلاحات در اعتراض به کارهای دولت سازندگی روی کار آمد و این در حالی بود که آنها هم مبانی نظری را براساس حرفهای غربی در پیش گرفتند به گونهای که امروز شاهدیم بیش از ۳۰۰ نفر از این جریان اعم از وزیر ارشاد، معاونین وزارت خانهها و نمایندگان مجلس آنها به اروپا و امریکا فرار کرده اند.
وی با بیان اینکه در دوره اصلاحات یک دمل چرکی از درون نظام سر باز کرد افزود: بعد از فتنهای که در دوران سازندگی و اصلاحات شکل گرفته بود یک دولت مطالبه عدالت روی کار آمد.
عباسی با بیان اینکه دولت نهم در چهار سال اول خیلی خوب عمل کرد، اما در چهار سال دوم جر یان فساد تحمل نکرد و به همین دلیل فتنه ۸۸ را رقم زد افزود: همان طور که امروز ترامپ پشت سر آشوب گران قرار گرفته آن روز نیز اوباما و وزیر امور خارجه این کشور از فتنه گران دفاع کردند.
رئیس اندیشکده یقین افزود: فتنه ۸۸ هشت ماه طول کشید، اما مردم در ۹ دی آن سال انقلاب پنجم را علیه شانزده سال انحراف فکری که لیبرالیزم به اسم اسلام رقم زده بود را شکل دادند، اما این کار نیمه کاره ماند به گونهای که بخشهایی از آن جریان سالم ماندند و به گوشهای خزیدند و بخشیهایی از آن نیز به گونه دیگری و در یک سیستم دیگر در دولت مهرورز مطالبه عدالت سر و کله شان پیدا شد و آمدند اقتصاد را به دست گرفتند و آنها یک تیم اقتصادی از دانشگاه علامه طباطبایی بودند.
وی با اشاره به اینکه این تیم اقتصادی طرح مکتب اقتصادی شیکاگو را که متعلق به میلتون فریدمن است را به اسم هدفمندی یارانهها پیاده کردند افزود: شش ماه قبل از اجرای این طرح من در تلویزیون اصل سند میلتون فریدمن را نشان دادم و هشدار دادم اگر این طرح اجرا شود دچار مشکل میشویم واقعیت این است که این طرح در کشور شیلی، انگلیس و روسیه شکست خورده بود.
عباسی با بیان اینکه مصیبت ما یک بار لیبرالهای دانشگاه شهید بهشتی، شریف و تهران هستند و در دوره احمدی نژاد نیز این مصیبت لیبرالهای دانشگاه علامه طباطبایی بودند که روی کار آمدند افزود: چند نفر در دانشگاه علامه طباطبایی مثل فرزین، پژویان و شمس الدین حسینی طرح هدفمندی را اجرا کردند با این وجود سوال این است که در این چهار و نیم سال گذشته فرزین رئیس ستاد تحول اقتصادی را دیده اید؟ آیا او حاضر است که بیاید مختصات این طرح را در دانشگاه توضیح دهد و بگوید که منتقدان آن روز چه میگفتند؟ آیا آقای شمس الدین حسینی و پژویان میآیند در این رابطه جواب بدهند؟
رئیس اندیشکده یقین گفت: وقتی دولت کذایی احمدی نژاد تمام شد هفته بعد از آن پژویان با مجله لیبرال تجارت فردا مصاحبه کرد و گفت که اقتصاد یعنی من، بعد به او گفتند که تو در هشت سال دولت اصولگرا چه میکردی؟ گفت: من کاری نکردم فقط دو نفر از شاگردانم را به عنوان وزیر گذاشتم که گفتند تو لیبرال هستی اما آنها معتقدند که اسلام اقتصاد دارد که او در پاسخ گفت: چه کسی گفته که اسلام اقتصاد دارد.
وی با بیان اینکه احمدی نژاد و آنهایی که امروز منتقد نظام میشوند و صدای رهبری را در میآورند باید بیایند و جواب مصاحبه پژویان را بدهند افزود: چرا آن موقع که پژویان گفت: اسلام، اقتصاد ندارد آقای فرزین، دانش جعفری و شمس الدین حسینی نگفتند شاگردان این فرد نبودند آیا این که فقط بیایی و پشت تریبون بگویی اللهم اجعل لولیک الفجرج و بعد بروی پس پرده اقتصاد و معیشت مملکت را دست لیبرالها بدهید کار درستی است؟ واقعیت این است که اگر خداوند مدل اقتصادی نداده، اما قواعد فقهی اقتصادی را در قران مطرح کرده و انبیا و معصومین نیز گذارههای متفاوتی را در این رابطه ارایه کرده اند سوال این است که آیا خداوند باید روش مشتق گیری در اقتصاد، روش ساخت آسفالت و شیوه تولید لامپ را هم آموزش میداد؟ در هر حال خداوند قواعد پایه فقهی را به ما داده است.
عباسی با بیان اینکه وقتی خدا میگوید قاعده نفی سبیل یعنی کل قواعد دیپلماسی باید بر پایه این قاعده باشد افزود: خداوند قواعدی را در قرآن مطرح کرده که ما باید بنای علم اقتصاد را بر آنها بچینیم.
رئیس اندیشکده یقین با اشاره به اینکه آقایان تمام مشکلات و مصیبت را گردن دین میاندازند افزود: امروز آقای احمدی نژاد به اپوزیسیون جمهوری اسلامی تبدیل شده و طوری در صحنه حرف میزند که انگار بابک زنجانی در دولت او نبود، انگار در دولت او نبود وزیر امور خارجه را وقتی با یک مقام خارجی ملاقات میکرد از کار برکنار نکرد و بی ثباتی مدیریتی به وجود نیاورد و انگار در دولت او نبود که فرزین مدل مکتب شیکاگو را پیاده کرد در حالی که غربیها خودشان اعتراف کرده اند طرح هدفمندی یک طرح شکست خورده است و گفته اند نباید در هیچ جای دنیا پیاده شود، ولی چون پای فتنه در میان بود آن را اجرا کردند.
وی با اشاره به اینکه در آن دوران اگر چه ظاهر حق گرایی بود، اما پای فتنه و یک اسلام منهای روحانیت جدید در میان بود به گونهای که امام جامعه مدام میفرمود: بیداری اسلامی، اما دوستان میگفتند بیداری انسانی تصریح کرد: امروز دنباله کسانی که انقلاب ۹ دی آنها را قیچی کرده بود دارند خود را نشان میدهند به گونهای که همینها در چند روز اخیر شلوغ کردند و آمدند روی مطالبات بر حق مردم سوار شدند و گفتند که این موارد یعنی ضدیت با نظام. با این وجود حرف ما این است که اگر اینها میخواهند جمهوری اسلامی را عوض کنند پس بگویند چه جیزی را میخواهند جایگزین آن کنند آیا میخواهند سلطنت پهلوی، بساط شاگردها و بیوه رجوی، حکومت مارکسیستی و یا جمهوری دمکراتیک لیبرالی را جایگزین کنند؟ مردم که عملکرد لیبرالی را در کشورمان دیده اند مگر مدل لیبرالی فریدمنی را شاگردان پژویان در دوره احمدی نژاد و مدل نئوکینزی آن را شاگردان هاشمی و روحانی یعنی نیلی و دیگران پیاده نکردند؟ مردم، اگر جمهوری لیبرال در ایران روی کار بیاید وضع همین است که اصلاح طلبان و اعتدالگراها پیاده کرده اند و الان شاکی شده و میگویند که نگویید اینها لیبرالیسم بوده است.
عباسی با بیان اینکه آیا قرار است همین پهلوی که در امریکاست بیاید و حکومت کند یا دنبالچههای این گروههای تروریستی میخواهند تشکیل حکومت بدهند تصریح کرد: بحث ما این است که چه مدل جایگزینی دارند یک چیزی برای ما بیاورند که یک جوان رعنایی مثل شهید محمود رضا بیضایی و یا جوان معصومی مثل شهید عباس دانشگر و یا کسی مانند شهید حسین همدانی را تربیت کرده باشد. آیا اینها کسی مانند جوادی آملی یا مصباح یزدی که حد وسط ارسطویی را بزند و هزار سال انحراف در علم کلام را کنار بگذارد و بگوید هر کس بین حق و باطل راه برود اعتدال نیست نفاق است را دارند؟ آیا به غیر از یک مشت هنرپیشه، فوتبالیست و سلبریتی که بعضیها را جمع کنند و بعد هم پیج بگذارند و از این و آن عبور کنند فیلسوفانی مانند مصباح یزدی دارند؟
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه بخش عظیمی از ساز و کاری که اسلام برای حیات بشری آورده هنوز هویدا نشده و این به علت بی عرضگی ماست که به برخیها تریبون داده ایم افزود: دوستان بگویند مدلی که میخواهند جایگزین ولایت فقیه کنند چیست آنها اگر میتوانند یک آدم دست پاک، سالم، شجاع، حلیم و الهی مثل رهبر معظم انقلاب معرفی کنند.
وی افزود: خدا را شکر که این بازی در چند روز اخیر راه افتاد و ما همچنان مدافع مردم مظلوم که پول آنها را در صندوقها گذاشته اند و پول آنها را ندادند و در محاکم قضایی دچار مشکل شده اند، هستیم. ما صفر تا صد خاک پای آنها هستیم، اما ما به آمریکا که به این سه چهار نفری که بابت چهار شعار تند و چهار تا «چی چی نیوز» به آنها امید بسته میگوییم که خودتان را با این قضایا سر کار نگذارید البته خوب شد که اینها خودشان را نشان دادند و آن تطمع آبرویی را که لیبرالیسم در ایران داشت نابود کردند. آقای ترامپ بابد بداند که لیبرالها دیگر در دولت جمهوری اسلامی نمیتوانند سرشان را بالا بگیرند.
عباسی با بیان اینکه در کنار فتنههای جهانی و منطقهای فتنه ملی که در داخل مرزهای کشورمان است نیز تلاش میکند که انقلاب اسلامی را از سطح انقلاب اسلامی به سطح جمهوری اسلامی بیاورد افزود: امروز به حول قوه الهی انقلاب اسلامی شادابتر از همیشه رو به جلو میرود و من میگویم که نگران این التهابها هم نباشید مسئول مشکلات معیشتی دولت است، اما اگر کوتاهی کند خود نظام برای حل این قضایا وارد عمل میشود.
رئیس اندیشکده یقین افزود: جریان اقلیتی که امروز آمدند و از مطالبات به حق مردم سواستفاده میکنند تا زمانی که مردم در صحنه هستند و جوانان عزیز شوق شهادت دارند و گوش به امر، ولی امر مسلمین هستند مطمئن باشید به حول قوه الهی پاک خواهند شد و هیچ صدمهای بر جبهه انقلاب اسلامی وارد نمیشود و انقلاب اسلامی در نیل به حرکت جهانی حضرت در زمینه سازی ظهور با همین شتاب و حتی سریعتر جلو خواهد رفت.
وی با بیان اینکه ما منتظر روزی الهی هستیم افزود: خداوند فرموده است من روزی شما را از جایی تامین میکنم که شما فکرش را نمیکنید با این وجود آن رزق و روزی الهی که خداوند برای ادامه حیات انقلاب اسلامی در نظر گرفته رقم خواهد خورد و البته ما هم در این مسیر آماده شهادت هستیم.