استاد برجسته سطوح عالی حوزه علمیه قم در نشست معرفت دینی گفت: حیات دنیا طبق این آیات قرآن دارای پنج مرحله کودکی، نوجوانی، جوانی، میانسالی و پیری است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین نشست دوره دانشافزایی اساتید دانشگاه علوم پزشکی قم با موضوع معرفت دینی و با حضور آیتالله عابدینی از اساتید برجسته سطوح عالی حوزه در سالن شهید احدی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.
عابدینی طی سخنانی اظهار کرد: اگر انسان این عالم را مستقل بداند و آن را متصل به یک نامتناهی نکند، افق دید خود را برای حرکت بسیار اندک دیده و چنین انسانی همچنان کوچک میماند.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به آیه شریفه «اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَیَاةُ الدُّنْیَا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَزِینَةٌ وَتَفَاخُرٌ بَیْنَکُمْ وَتَکَاثُرٌ فِی الْأَمْوَالِ وَالْأَوْلَادِ» گفت: حیات دنیا طبق این آیه دارای پنج مرحله، دوران کودکی، نوجوانی، جوانی، میانسالی و پیری است که انسان در هر کدام از این دورهها به ترتیب درگیر بازی، سرگرمی، زینتبخشی به خود، تفاخر به داشتهها و تکاثر و حالت زیاده داشتن خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: پنج مرحله مذکور محدود، اندک و ناچیزست، اما اگر همین حیات را متصل به منبع نامتناهی کند انسان را تا نامتناهی رشد میدهد و در نتیجه انسان تا بینهایت میرود.
عابدینی با اشاره به دعای عرفه امام حسین (ع) گفت: ایشان در فرازی از این دعا میفرماید «خدایا چطور احساس عزت کنم در حالی که همهاش نیاز هستم» و «خدایا چطور احساس عزت نکنم در حالی که متصل به تو هستم»، نیاز را زمانی داریم که خود را مستقل میدانیم، اما هنگامی که متصل شدیم صاحب عزت میشویم.