کد خبر:۶۵۷۳۵۹
محقق علوم رایانه کالج دانشگاهی لندن:

سرویس اطلاعاتی انگلستان برای ایجاد ناآرامی در کشور‌های دیگر تلاش کرده است

یک محقق علوم رایانه مستقر در انگلیس به تلاش‌های اداره ارتباطات دولتی انگلستان برای برقرای ارتباط سایبری با مخالفان در کشور‌های دیگر از جمله ایران اشاره کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یکی از محققان علوم رایانه‌ای کالج دانشگاهی لندن (یو. سی. ال) که خود از فعالان سابق سایبری بوده، از تلاش‌های اداره ارتباطات دولتی انگلستان (GCHQ) برای نفوذ و خط‌دهی به جریان‌های مخالف حکومت در جهت اهداف ژئوپلتیکی خود در چند کشور از جمله ایران در گذشته و حال و نیز در جریان بهار عربی سال ۲۰۱۱ با استفاده از هویت آنلاین با مقاصد فریب «sockpuppet» خبر داد.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «راشاتودی»، «مصطفی الباسم» هفته گذشته در نشست سالیانه هکر‌های اروپا در آلمان (CCC) گفت که گروه اطلاع و تهدید (JTRIG) که یگانی در داخل بخش ستاد ارتباطات دولت انگلیس است، با استفاده از حقه‌هایی مخالفان دولتی در کشور‌های هدف را شناسایی می‌کند.

وی افزود که این یگان از سوی دولت انگلیس وظیفه دارد تا با شیوه‌های آنلاین موجب بروز اتفاق‌هایی حقیقی در جهان و فضای مجازی شود.

مصطفی الباسم گفت که این یگان از ابزار‌های گسترده نرم افزاری برای ایجاد بستر امن سایبری نفر به نفر و بر اساس کد‌های مخفف وب «DEADPOOL» و «HUSK» جهت ایجاد عرصه پیام‌رسانی استفاده می‌کند.

این فعال سابق سایبری در ادامه سخنان خود از تلاش‌های واحد ویژه جاسوسی انگلیس از گذشته تا به حال برای رخنه و برقرای تماس با گروه‌های هکری «Anonymous»، «LulzSec» و نیز مخالفان نظام در ایران و سوریه اشاره کرد.

الباسم افزود که یگان ویژه ستاد ارتباطات دولت انگلیس همچون یک «هانی پات» (منبع سامانه اطلاعاتی که نقش تله دارد) در خاورمیانه خدمات رایانه‌ای با سرویس‌های مخفف «url.me» که در توئیتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی در خاومیانه استفاده می‌شود، ارائه داده تا بدین طریق مخاطبان پیام‌های خود را انتقال دهند.

الباسم در خاتمه افزود بخش اطلاعاتی انگلیس بدین طریق اطلاعات مورد نیاز را جمع‌آوری می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار