عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران گفت: مردم مشکلی با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ندارند بلکه این نارسایی های اقتصادی و بی تدبیریست که صدای مردم را درآورده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛یحیی آل اسحاق در مصاحبه با رادیو افزود: بین مسائل اقتصادی و اجتماعی رابطه مستقیمی وجود دارد که تمامی مسئولان، برنامه ریزان و سیاست گذاران مملکت باید به این مهم توجه جدی داشته باشند.
وی همچنین اظهاردشت: در حال حاضر درآمد و هزینه بالای ۵۰ تا ۶۰ درصد مردم جامعه با هم همخوانی ندارد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران گفت: جدا از این بین نوع مطالبات جامعه و فشارهای اقتصادی به مردم با نوع مسائل مورد پیگیری از سوی دولت تفاوت فاحشی به چشم میخورد.
وی در ادامه افزود: ریشه ناآرامیهای اخیر در کشور بخشی مربوط به واقعیتها و بخش دیگر متاثر از بی توجهی هاست.
آل اسحاق ضمن اشاره به این جمله که مردم ضد انقلاب نبوده و مشکلی با نظام جمهوری اسلامی ندارند، اظهار داشت: این نارساییهای اقتصادی و بی تدبیری هاست که صدای مردم را درآورده است.
وی همچنین گفت: مردم امروز به لحاظ معیشتی و اقتصادی به شدت در تنگنا بسر میبرند و دولت باید این واقعیت را بپذیرد و اولویتهای خود را تغییر دهد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران افزود: ناگفته نماند دشمنان داخلی و خارجی از این فضای متلاطم باروتی به وجود آمده سوء استفاده خواهند کرد بنابراین میطلبد مردم ومسئولان با موارد و مسائل هوشمندانه برخورد کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه امروز کشور با مشکلات زیادی در حوزههای مختلف منجمله بیکاری، حاشیه نشینی، بانکی و موارد مشابه دیگر مواجه است.
آل اسحاق با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید تدریجی نه دفعی رفع کرد، گفت: معیشت و اشتغال در شرایط فعلی مشکلی اصلی عامه مردم است دولت باید به نحوی تدبیرکند که در وهله نخست بتواند چنین مشکلاتی را از پیش پای زندگی مردم بردارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۹۳ درصد صنایع در ایران کوچک و متوسط هستند، افزود: در حال حاضر بیشترین مشکلات در مملکت مربوط به این نوع از صنایع است.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران اظهارداشت: دولت امروز تمامی حمایتهای خودرا به سمت صنایع بزرگ از قبیل: پتروشیمی، خودروسازی و مصادیقی از این نوع معطوف کرده است.
وی یادآورشد: برای ایجاد اشتغال، پویایی تولید، صادرات، رشد اقتصادی و مواردی از این دست باید به صنایع کوچک و متوسط اولویت ویژه قائل شد.
آل اسحاق اذعان داشت: صنایع کوچک در دنیای امروز به دلیل اشتغالزایی، درآمدزایی، کمک به رشد کارآفرینی و توسعه کسب و کار به عنوان ستون فقرات اقتصاد کشورهای توسعهیافته شناخته میشوند.