آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۷۷۱۸

عشایر کُرد «الجبور» استان «الحسکه» از ارتش سوریه حمایت کردند

همزمان با ساز مخالف کُرد‌های شمال سوریه، عشایر قبیله کُردی الجبور در استان الحسکه اعلام کردند که در برابر تروریست‌ها از ارتش سوریه و نیرو‌های همپیمانش حمایت خواهند کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شورای قبیله کُردی «الجبور» واقع در منطقه موسوم به «الجزیره» (رقه و حسکه) سوریه با صدور بیانیه‌ای از ارتش سوریه حمایت کرد و درباره اهداف تشکیل شورای وابسته به خود توضیح داد.

این شورا که با حضور نمایندگان و افراد سرشناس همه عشایر قبیله «الجبور» در استان الحسکه تشکیل شد، تأکید کرد که هدف از تشکیل چنین شورایی تلاش برای متحد کردن همه عشایر این قبیله در قالب یک گروه است.

این شورا در زمانی تشکیل شده است که نیرو‌های کُرد در شمال سوریه با حمایت آمریکا، مناطق تحت اشغال داعش در استان‌های الرقه و دیرالزور و الحسکه را تحت کنترل خود گرفته و ساز مخالف برای ارتش سوریه می‌زنند.

به گفته این شورا، این گروه می‌تواند در همه زمینه‌ها نماینده این قبیله باشد و مشکلات درون قبیله‌ای و برون قبیله‌ای را با روش‌های مسالمت‌آمیز و بر اساس سنت‌ها و آداب و رسوم موجود حل کند.

این شورا در تلاش است که با طایفه ها، کلیسا‌ها و عشایر عرب و کُرد گفت‌وگو و رایزنی داشته باشد تا تفرقه را کنار گذارند و صلح در این منطقه حاکم شود.

شورای قبیله الجبور همچنین در بیانیه خود تأکید کرد که برای مبارزه با گروه‌های تروریستی در همه اراضی سوریه در کنار ارتش این کشور و نیرو‌های همپیمانش است.

در این بیانیه همچنین آمده است که باید به همه کسانی که از سایر استان‌ها به الحسکه آمده اند کمک کرد.

این شورا همچنین اعلام کرد که از هر تلاشی که برای آغاز گفت‌وگوی ملی صورت گیرد، حمایت میکند؛ گفت‌وگویی که با هدف پایان دادن به بحران سوریه آغاز شود.

حسن المسلط، عضو پارلمان سوریه که شیخ قبیله الجبور است، خاطر نشان کرد که نشست عشایر این قبیله در راستای اتحاد و ایفای مسئولیت در قبال سوریه و تأکید بر تمامیت ارضی سوریه به رهبری بشار اسد است.

قبیله الجبور حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که در قالب ۱۹ عشیره در منطقه الجزیره سوریه پراکنده شده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار