کد خبر:۶۵۸۱۲۵
مقاله‌نویس آمریکایی:

ترامپ و هیلی درباره مسائل داخلی ایران اظهارات تحریک‌آمیز بر زبان نیاوردند

مقاله‌نویس آمریکایی از رئیس‌جمهور آمریکا و نماینده این کشور در سازمان ملل خواست از دخالت در امور داخلی ایران پرهیز کنند و اظهارات تحریک‌آمیز بر زبان نیاوردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اینترنتی لو راک ول، مایکل اس روزف، مقاله‌نویس آمریکایی، در یادداشتی درباره وقایع اخیر ایران نوشت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، و نیکی هیلی، نماینده این کشور در سازمان ملل، باید سخنان خود را درباره ایران متوقف کنند.

در یادداشت روزف آمده است: دولت آمریکا این گزینه را انتخاب کرده است که ضد دولت ایران رفتار کند. الیوت آبرامز، مشاور ارشد سیاست خاورمیانه در شورای امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری جرج بوش، که به عنوان یک نظریه‌پرداز نومحافظه‌کار مشهور است هم اعلام کرده است که ما باید حمایت خود را از تظاهرکنندگان در ایران اعلام کنیم. با توجه به سوابق و نظرات وی، ما باید ساکت بمانیم و دقیقا نباید این کار را انجام دهیم. طرح آبرامز و دیگر نومحافظه کاران درباره ایران و بسیاری از کشور‌های دیگر با توجه به سوابق آن‌ها به معنای دخالت و استفاده از هر ابزاری برای کنترل و سلطه بر این کشور‌ها است. این طرح به منزله گسترش سلطه آمریکاست.

در ادامه این یادداشت آمده است: آیا ترامپ و نیکی هیلی نمی‌دانند که ایجاد بی‌ثباتی در ایران می‌تواند سبب ایجاد تغییرات قابل توجه در توازن برای آزادی و عدالت برای همگان شود؟ آیا آن‌ها می‌دانند که سیستم حکومتی که ایجاد شود آیا به نفع مردم ایران خواهد بودیا نه؟ آیا آن‌ها هرگز به این موضوع فکر کرده‌اند که افراط‌گرایان و بمب‌گذاران انتحاری می‌توانند به ایران نفوذ کرده و سبب بی‌ثباتی بیشتر شوند؟

طرح ترامپ-هیلی برای ایران یک سلطه آمریکایی است. این طرح سه نکته اصلی دارد: نفت، اسرائیل و روسیه. دمکراسی و آزادی نکات اصلی نیستند. این دو نکته به ندرت به عنوان ابزار‌های پیشنهادی برای پایان کنترل ارائه می‌شوند. آمریکا با اسرائیل و عربستان سعودی ضد ایران متحد شده است.

نویسنده این مطلب با تاکید بر لزوم توجه واشنگتن به مسائل داخلی آمریکا به جای دخالت در امور داخلی دیگر کشور‌ها افزود: آمریکا مدت‌ها از یک شاه غیردموکراتیک در ایران حمایت کرده بود. شاه عامل آمریکا در ایران بود. در آمریکا موضوع مواد مخدر موضوعی سیاسی است. شمار زندانیان سیاسی مرتبط با مواد مخدر به صد‌ها هزار نفر می‌رسد. اجازه بدهید که این موضوع را هم فراموش نکنیم که بیش از هزار نفر در آمریکا به خاطر رفتار بد پلیس زخمی و یا کشته می‌شوند.

در انتهای این یادداشت آمده است: شاه از طریق انقلابی در ایران سرنگون شد که گروه‌های مخالف زیادی به دنبال ایجاد جمهوری اسلامی ایران بودند و این حکومت هم اکنون نزدیک به چهل سال است که بر سر کار است. آیا ترامپ، نیلی هیلی و آبرامز معتقدند که می‌توانند از طریق سخنان و اعمال خود شرایطی مشابه را برای سرنگونی جمهوری اسلامی فراهم کنند؟ به نظر من آن‌ها باید خفه شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار