آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۷۱۹
برای گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی؛

دانشگاه تبریز و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه آذربایجان شرقی تفاهم نامه همکاری منعقد کردند

با هدف تقویت فعالیت‌های مشترک علمی، دانشگاه تبریز و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه آذربایجان شرقی تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مقدم واحد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، با هدف تقویت فعالیت‌های مشترک علمی، دانشگاه تبریز و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه آذربایجان شرقی تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز مطرح کرد: استفاده مطلوب از توانایی‌ها و ظرفیت‌های تحقیقاتی و آموزشی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی کاربردی، تقویت بنیه پژوهشی و آموزشی، جهت دهی به پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیاز‌های طرفین و انجام بازدید‌های علمی از مفاد این تفاهم نامه است.
 
محمد مقدم واحد، با تاکید بر تعهدات طرفین در این تفاهم نامه افزود: همکاری و تبادل اطلاعات در تدوین سیاست ها، برنامه ها و نیاز‌های پژوهشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، برگزاری همایش ها، کارگاه‌های تخصصی و دورههای آموزشی، مشارکت در کمیته‌های علمی، پژوهشی و تخصصی، انتشارآثار علمی و دستاورد‌های تحقیقاتی و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی از تعهدات دو طرف  است.

وی بیان کرد: دفتر ارتباطی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در دانشگاه تاسیس می‌شود با توجه به رسالت و جایگاه دانشگاه تبریز و فراهم بودن امکان دسترسی به روز آمدترین فناوری و دانش‌های فنی در جهان، فناوری‌های مورد نیاز شرکت توسط این محققین دانشگاه در اختیار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی قرار گیرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز افزود: این تفاهم نامه علمی و پژوهشی در ۵ ماده و ۵ تبصره به امضاء محمدرضا متقیان، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه آذربایجان شرقی و محمد مقدم واحد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز رسید.

لازم به ذکر است: انعقاد تفاهم نامه‌های علمی، پژوهشی و فناوری در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه از اولویت‌های دانشگاه تبریز در چندین سال اخیر بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار