معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: دانشگاه گیلان سند گیاهان دارویی را تدوین کرده و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حوزه سرطان به موفقیتهای خوبی دست پیدا کرده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست معاونین آموزشی و مدیران تحول و نوآوری آموزشی کلان منطقه یک آمایش عالی بخش سلامت کشور که در سالن قلم برگزار شد گفت: هدف طرح تحول سلامت تمرکز در حوزه درمان و بهداشت بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه روسیه اشاره کرد و افزود: اولویت اصلی دانشگاه به عنوان نماینده کلان منطقه یک در سفر به روسیه معرفی ظرفیتهای این منطقه بوده است.
موسوی بیان کرد: هدف ما حفظ استقلال و تعالی هر دانشگاه میباشد که این تعالی باید به صورت جمعی شکل بگیرد.
غلامعلی گدازنده، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه شکل گیری مناطق آمایش سبب همگرایی شده است، گفت: منطقه یک آمایش دارای ۶ دانشگاه و ۲۵ هزار دانشجو و ۲۷ مرکز آموزش اغماری که جمعیت هشت میلیون و ۳۰۰ نفری را تحت پوشش قرار میدهند که نشاندهنده ظرفیت این منطقه است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح کرد: دانشگاه گیلان سند گیاهان دارویی را تدوین کرده است و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حوزه سرطان به موفقیتهای خوبی دست پیدا کرده است.
غلامعلی گدازنده به آمایش سرزمینی، تمرکز زدایی و توانمند سازی دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: واسپاری خدمات آموزش عالی پزشکی به بخش دولتی و غیر دولتی، تدوین و تصویب سند راهبردی گسترش جغرافیایی آموزش عالی سلامت در بخش غیر دولتی، شناسایی مراکز آموزش و مجتمع آموزشی عالی سلامت خروجی مورد انتظار است.