رئیس پلیس امنیت عمومی هرمزگان از شناسایی و دستگیری ۲۱ خواننده زیرزمینی و پلمب ۶ استودیو غیرمجاز در بندرعباس خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛سرهنگ علی اصغر عبادی نیک گفت: مأموران پلیس امنیت عمومی استان با انجام کار اطلاعاتی و رصد فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، تعدادی که با هویتهای مستعار به صورت زیرزمینی اقدام به فعالیت خوانندگی حرفهای کرده و کلیپهایی از ترانههای خود را با محتوا و مضامین غیر اسلامی و بعضا بدون رعایت شونات اخلاقی و اجتماعی در سایتها و شبکههای ماهوارهای معاند و فضای مجازی انتشار میدادند شناسایی کردند.
رئیس پلیس امنیت عمومی هرمزگان افزود: مأموران ضمن هماهنگی با مقام قضائی و با تشکیل اکیپی به محل و مخفیگاه متهمان اعزام طی دو عملیات جداگانه تعداد ۲۱ نفر از خوانندگان زیر زمینی غیر مجاز که ۹ نفر خانم بودند دستگیر کردند.
این مسئول انتظامی اذعان داشت: اغلب دستگیر شدگان اظهار عدم آگاهی از ممنوعیت و غیر مجاز بودن موضوع داشتند که در صورت عدم اطلاع رسانی این گونه موضوعات، شاهد افزایش و گسترش روزافزون این موضوع در استان خواهیم بود.
سرهنگ عبادی نیک تصریح کرد: این گونه اقدامات غیرمجاز به استناد مواد قانونی باعث اشاعه ضد فرهنگی و جریحه دار کردن عفت عمومی میشود که در این راستا ۶ استودیو غیرمجاز متعلق به متهمان شناسایی و پلمپ شد.
این مسئول انتظامی استان اظهار داشت: این نوع موسیقی با توجه به منشأ شکل گیری، عناصر فعال در آن و منابع مالی، شخصیت گردانندگان، فرهنگ حاکم بر گروهها و کارکرد آنها در سطح جامعه آسیبهای متعددی برای جوامع را در پی دارد و به دنبال آن پیامدهای منفی و البته گسترده دیگری را به همراه خواهد داشت.
رئیس پلیس امنیت عمومی هرمزگان بیان داشت: فعالان این بخش از موسیقی آهنگهای خود را مخفیانه تولید و عامدانه عبارات و عناوینی نامأنوس را در ریتمها به کار میگیرند تا هیچ دولت و یا مرجع رسمی نتواند به اینگونه آثار مجوز فعالیت و یا فروش را به صورت قانونی اعطا کند و به تعبیر دیگر ارائه کنندگان این نمونه آثار عامدانه از رسانهای شدن پرهیز دارند.
سرهنگ عبادی نیک در پایان علل و عوامل مشترکی که منجر به پیدایش و گسترش موسیقی زیرزمینی در اقصی نقاط کشور شده است را پیشرفت فنی ابزارهای مورد نیاز، جاذبههای مجازی، نوع برخورد دستگاههای مسئول، الگو و سوابق ذهنی مخاطبین، شهرت طلبی و سود جویی عنوان کرد.