آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۵۸۸
فدریکا موگرینی:

حفظ برجام برای امنیت اروپا و جهان حیاتی است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در وبلاگ شخصی خود از مذاکرات فشرده با وزرای خارجه ایران، فرانسه، انگلیس و آلمان برای حفظ برجام خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز شنبه در وبلاگ شخصی خود از انجام مذاکرات فشرده با وزرای خارجه ایران و سه کشور اروپایی امضاء کننده برجام برای حفظ توافق هسته ای ایران (برجام) خبر داد.

وی در این باره نوشت: «روز پنج شنبه در بروکسل، من ریاست نشستی با حضور جواد ظریف، وزیر خارجه ایران و وزرای خارجه سه کشور اروپایی امضاء کننده برجام (ژان لودریان از فرانسه، بوریس جانسون از انگلیس و زیگمار گابریل از آلمان) را برعهده داشتم».

وی در ادامه نوشت: «این توافق (برجام) مؤثر واقع شده است، آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون ۹ بار این موضوع را تأیید کرده است و این توافق برای امنیت اروپا و جهان حیاتی است».

موگرینی با اشاره به نشست روز پنج شنبه در بروکسل، آن را فرصتی برای بحث و گفتگو در مورد سایر موضوعات همچون اعتراضات در ایران، تنشها در خاورمیانه و برنامه موشکی ایران خواند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار