آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۶۱۹
دادستان عربستان:

تجار و شاهزادگانی که به خارج عربستان گریخته‌اند بازگردانده خواهند شد

دادستان عربستان اعلام کرده که در راستای طرح مقابله با فساد، تجار و شاهزادگانی هم که به خارج از عربستان فرار کرده‌اند به این کشور بازگردانده خواهند شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الیوم السابع، «سعود المعجب» دادستان عربستان اعلام کرد افرادی که به عقیده دولت این کشور مفسد اقتصادی هستند و به خارج از عربستان فراری شده اند هم به کشور بازگردانده خواهند شد.

به گفته او این اقدام در راستای طرح عربستان برای مقابله با فساد اقتصادی صورت خواهد گرفت که از دو ماه پیش آغاز شده و تاکنون شاهزاده‌ها و تجار مهمی را گرفتار خود کرده است.

به گفته دادستان عربستان، مسئولان سعودی در حال جمع آوری ادله و اسنادی هستند که نشان می‌دهد این افراد فعالیت‌های اقتصادی غیر قانونی داشته اند. به گفته او بعد از اعلام جرم علیه این مفسدان اقتصادی، از کشور‌هایی که این افراد در آن مستقر شده اند خواسته خواهد شد تا آن‌ها را به مسئولان سعودی تحویل دهند.

در حالی که هنوز شماری از شاهزادگانی که در دور اول این طرح بازداشت شده بودند، آزاد نشده اند، مشخص نیست چند نفر از تجار و شاهزادگان سعودی که به کشور‌های غربی گریخته اند قرار است به عربستان باز گردانده شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار