آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۶۸۷
عضو هیأت علمی پژوهشگاه ژنتیک و زیست فناوری

علم پزشکی شخصی، افراد مستعد بیماری را شناسایی می‌کند

عضو هیأت علمی پژوهشگاه ژنتیک و زیست فناوری گفت: با علم پزشکی شخصی می‌توانیم افراد مستعد هر بیماری را شناسایی کنیم که با تغییر در سبک زندگی شان می‌توانند از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عضو هیأت علمی پژوهشگاه ژنتیک و زیست فناوری گفت: با علم پزشکی شخصی می‌توانیم افراد مستعد هر بیماری را شناسایی کنیم که با تغییر در سبک زندگی شان می‌توانند از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کنند.
دکتر مسعود هوشمند در کنگره بین المللی پزشکی شخصی گفت: اولین کنگره پزشکی شخصی به صورت عمومی برگزار شد و اکنون دومین کنگره را با محوریت سرطان برگزار کردیم.
وی افزود: هدف ما این است که قبل از اینکه یک فرد دچار بیماری شود، پیش بینی کنیم که مستعد چه بیماری‌هایی هستند. بیماری ms، آلزایمر، سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله بیماری‌هایی است که در صدد پیش بینی آن توسط ژنوم افراد هستیم.
وی گفت: هنگامی که بتوانیم افراد مستعد بیماری‌ها را شناسایی کنیم با تغییر در سبک زندگی شان می‌توانند از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کنند.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه ژنتیک و زیست فناوری ادامه داد: در این بیماری‌ها علاوه بر ژنتیک، عوامل محیطی نیز تأثیر گذار است و به همین جهت تغییر در سبک زندگی می‌تواند انسان را از بسیاری از بیماری‌ها دور کند.
هوشمند خاطرنشان کرد: با تشخیص به موقع بسیاری از بیماری‌ها می‌توان در مراحل اولیه ورود به آن، به درمان آن اقدام کرد. بسیاری از دارو‌هایی که امروزه در سرطان استفاده می‌شود با استفاده از علم پزشکی شخصی برای بیمار تجویز می‌شوند.
دبیر علمی کنگره بین المللی پزشکی شخصی گفت: این آزمایشات در ایران راه اندازی شده است و ما می‌توانیم به پزشک بگوییم که چه دارویی برای چه فردی بهترین پاسخ را می‌دهد که هم در وقت و هزینه‌های بیمار صرفه جویی خواهد شد. علم فارماکوژنتیک روی این موضوع تمرکز کرده است.
وی تصریح کرد: هم اکنون تأثیرگذاری ۶۴۰ دارو را بر روی ژن به روش فارماکوژنتیک شناسایی کرده ایم و می‌توانیم بگوییم اگر فردی این دارو‌ها را مصرف کند چه نوع واکنشی نشان می‌دهد.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه ژنتیک و زیست فناوری در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از این دارو‌ها ۵ تا ۱۰ درصد اثر منفی بر روی ایرانی‌ها دارد و این اثرات منفی می‌تواند منجر به مرگ فرد بشود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار